hencs007 bringázás

2015.10.24 Szombat, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:28:00

Távolság

61 km Szint: 600 m

Tempó

03:25 p/km (17.60 km/h)

Edzésleírás

Parád - Recsk - Sirok

Ismét csodaszép napos nap. Belsőcsere után irány a recski munkatábor. Nem az én ötletem volt. Az odavezető út sok szépséget adott mind szintben, mind látványban. Az ott-létet kegyeletleróvásként fogom fel, elborzasztott minden kegyetlensége. Az tény, hogy szépen megcsinálták, nem hatásvadász.

Aztán zúzás Sirokra, húúú, nagggyon jóóó lejtőzés volt! A siroki várba az utsó 300 méteren már tolnom kellett - szégyen-gyalázat, a tizenakárhány %-os lejtőkön elvézek, na. :-D A várból gyönyörű kilátás, a várat rendben tartják, látványosan javítgatják, interaktív kiállítás van, ruhákat lehet felpróbálni, és huuu, de sok ember volt. Menekülőre fogtuk egy idő után.

Aztán - részemről - örömbiciklizés, a tegnapi gyalogtúra merevségét elmulasztották a faja emelkedők, meg sem akartam állni. Így aztán kajálás után még tekertem tovább, beletettem még 15-öt a combjaimba és némi emelkedőt. Az alkonyat Recsken ért, gyorsan visszafordultam Parádra. Napnyugta után baromi gyorsan hűlt a levegő, így a szállásra tekertem. Ej, be jó nap volt ez is.

Külön élmény volt, hogy összetalálkoztunk egy régi kedves sporttárssal, és később is - így tudtam pótolni az örömködést! Ej, be kicsi ez az ország! :-D

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:28:00 61 03:25 17.60 600 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

hencs007 képe

hencs007 3135 napja

Nem véletlen volt, hanem egy újabb lehetőség - nekem -, hogy ezúttal megálljak. :-D Nagyon megörültem neked, Szabi! Ezer éve nem láttuk egymást. Jó kis meglepi volt, hogy a Mátrában futottunk össze.

Trois képe

Trois 3136 napja

Szép tekerés! :-)

Tényleg milyen véletlen, hogy kétszer is összetaliztunk, jó volt, micsoda meglepi! :-)

Másnap mi is megnéztük a Siroki vérat, ténylrg jól megcsinálták.. :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!