jrichard76 Úszás

2015.09.13 Vasárnap, 11:50:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:10:00

Távolság

2 km

Tempó

35:00 p/km (1.71 km/h)

Edzésleírás

13.-a van? Hát ez egy tök jó edzés volt. Tegnap a MOM-ba mentem volna úszni, de mindig nyitva van, kivéve tegnap. Valami zártkörű rendezvény volt. Mindegy, mert utána egy barátommal boroztam, talán jobb is volt az pihenőnapnak.

Ma viszont... nagyon örülök, hogy elkezdtem kooperálni a vízzel és nem kűzdeni vele. Lassú karfrekvencia, kicsit oldalra próbálok tendálni előrenyúlásnál, kivárni amíg a buborékok kimennek, és gyorsulva húzni (de már ha csak simán húzom most az is jó).

Na, így simán megy 400m folyamatosba. Dehát hülye is vagyok, mert ha gyorsan futok, nem megy sok. Ha lassan, akkor laza 15-öst is lehet futni. Dehát úszásnál miért nem jöttem rá erre? :)

Másrészt alig aludtam, és folyik az orrom és reszel a torkom, de a mai edzés szerintem tök jó lett.

3x400m laza gyors (mérni kellene már lassan)

400m békás láb, hogy tovább fejlődjön a fekvésem. Egyre hosszabbak a levegők közötti etapok. Segg fent, így haladunk.

400 teás gyors. Ennél a számmal könnyebben lóg a lábam, igyekszem felhozni. Ja, és lazán. Ebben sem pihentem bele, egyszer kellett szemüveget igazítani.

Örülök, hogy kezdek görcsmentessé válni, most már jöhet a további technika és gyorsulás. Ahogy Popov is írta, figyelte úszás közben, hogy melyik testrészén nem siklik a víz. Most is éreztem teázás közben ilyet, hogy na most befékeztem :) szóval csak tudatosan. Kellett ez a közen 20 úszás egymás után.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:10:00 2 35:00 1.71 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

ttfut képe

ttfut 3185 napja

Kemeny úszásásokat toltál az elmúlt időben. Pont írni akartam,hogy egy 1000-est mérhetnél. Szép munka. Hát igen, siklás és vízfelvés. Ha ez megy görcs nélkül, a többi már hozzátehető.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!