jrichard76 futás

2015.08.10 Hétfő, 16:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:05:00

Távolság

7 km Szint: 280 m

Tempó

09:17 p/km (6.46 km/h)

Edzésleírás

Gondoltam összeforratlan könyökkel sétálok most már egyet. Olvastam angolul Stephen King-et, egy rövid novellát (I know what you need), az Éjszakai műszak (Night Shift) kötetben van, ez a kedvenc kötetem, annyi elborult sztori van benne. Angolul is, magyarul is szeretem olvasgatni... úristen, mikor volt rá időm...

Szóval már egyre többet gondoltam a hegyre, mondom így nem lehet olvasni, felöltözés, fenyőgyöngye, nézzük, sétáljunk. Nem tudok sétálni, muszáj volt kocogni. Árpihoz felkocogtam... gyalázatos, már éreztem a combom. Aztán határnyereg, majd sárgán fel a csúcsra. A végén már sétáltam, a cél az volt hogy véletlenül sem eshetek el, mert akkor kampec. Lefelé még óvatosabb voltam, semmi rohanás, csak lassú kocogás. Szóval még a köves sárgán felmentem a tornyokig és a kéken lejöttem szépen lassan. Bele kellett sétálni párszor, de a könyököm nem fájt közben. Most azt is fogom tornáztatni. Örülök.

Persze lent 10 ember, Ironka, Szasza, Livi, indultak balboára. Mentegetőztem hogy nem futottam csak sétálgattam. Nehezen hitték el. Jólesett kicsit mozogni, végre kívánós vagyok és szomjas.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:05:00 7 09:17 6.46 280 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

ttfut képe

ttfut 3218 napja

Így van, ami jól esik. Aztán a szervezet meg úgyis jelzi, ha valami nem ok.

Azért az izomláznak is lehet örülni, hisze ez azt jelenti,h megdolgoztál érte ;))

jrichard76 képe

jrichard76 3218 napja

Gondoltam erre a gyalázatos sétára még nem viszem a pántot.

Viszont izomlázam van a combomban, 7km után! 1,5 hónapja meg Mátra 60-at nyomtam. Csodálatos ez az emberi test. De óvatosan terhelem, hiszen a szervezetem még mindig a csontok összeforradásán dolgozik.

ttfut képe

ttfut 3218 napja

Kezdésnek jó ez! 3 hét alatt 90%-ot tud veszíteni az ember az állóképességéből, de ez visszajön hamar! Gratula és tök jó :), az pedig külön öröm, hogy újra itt vannak az edzéseid...

 

De akkor értem én, hogy Stephen King, de a pulzus??? Az mennyi? :))))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!