Tündüs futás

2015.07.30 Csütörtök, 10:33:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:03:00

Távolság

10.25 km

Tempó

06:09 p/km (9.76 km/h)

Edzésleírás

Hallatlan...

Aki éjjel legény....

Annak beragadnak  reggel a szemei.

Ilyen se vóóót még.

A balos lencsét kifordítva raktam be, csakhogy fokozzam a kábaságomat, lett is tőle olyan kettőslátásom, hogy ihajjjj :)

Víztorony tűzcsapjáig, meg van ez klassz útvonal, csak még nagyobb lett rajt  a forgalom, így ez inkább hasonlított valamiféle iramjátékra, mint normális futásra. Nem is megyek erre, majd csak, ha lazázok.

Mire hazaértem teríthettem ebédelni :)

Rémesen fárasztó ez a szabadság :)

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:03:00 10 06:18 9.52 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Briel képe

Briel 3203 napja

Nekem is kontaktlencsém volt vagy 30 évig és tök jól működött a dolog, úgyhogy hajrá! :) És feltétlenül ide kell írjam, hogy szinte régi ismerősként üdvözlöm az útvonaladat, annyira rég olvastam a víztorony tűzcsapjáról! :)))) Egészségedre!

RunKa képe

RunKa 3203 napja

Micsoda rémtörténetek vannak itt, tiszta horrornapló  ::::)))))  Kifordítom, befordítom, mégis lencse a lencse : P  Én kipróbálnám, de még mindig nem értem az egészet. Ha olvasáshoz beraknám, akkor meg nem látnék amúgy, nem ? 

Na, egi a futást :)

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3203 napja

Én kontaktlencse-párti vagyok, egy percig nem bántam meg a döntésemet.

Ja, egy ismerősöm ecccer mindkét lencséjét egy szemébe tette be :-)))

Egs az iramjátékot.

holovacz képe

holovacz 3203 napja

Az nekem nem horror, bár még nem esett le :) Ez csak az én zizim a szemmel, tudom, hogy amúgy nem horror, sajnos én abban a pillanatban ahogy elolvasom, hogy mit tudom én, felhelyeztem a kontaktlencsét, teljes hidegrázás, és készen vagyok :D ... pl. rosszul vagyok, ha bárki a szememhez akar érni, volt egyszer általánosban egy vizsgálat, sorba kellett állni és mindenkinek egy ilyen kis eszközzel odanyúltak a szeméhez, és tök olyan érzés volt, mintha kifordították volna a szemhéjat, én majdnem elájultam :D Szóval tudom, hogy ez töktermészetes dolog, meg csak írjad nyugodtan, ez egyszerűen az én dilim csak, hogy minden szál szőröm égnek áll, ha szemgolyóval kapcsolatban olvasok vmit vagy netalán látok :P

Tündüs képe

Tündüs 3203 napja

Ez nem horror, ez tök jól megy. Tudod mi a horror? Amikor egy köröm leesik...

holovacz képe

holovacz 3203 napja

Már nagyon félve nézek be Hozzád, mióta kontaktlencsézel, mert vmi megmagyarázhatatlan módon irtózom mindentől, ami szemmel kapcsolatos, és előre rettegek, milyen horrortörténetet olvasok nap mint nap a ki-bevételről ésatöbbi :D Egészségedre! :)

Felszerelések