woksz futás

2015.06.06 Szombat, 14:09:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:24:49

Távolság

11.6 km Szint: 671 m

Tempó

07:19 p/km (8.21 km/h)

Edzésleírás

Második KÉKES Csúcsfutásom! Öt évvel idősebben, három fokkal melegebb időben 1perc 26 mp-cet javítottam! Csúcs volt ez a javából. A végén nagyon kellett igyekeznem, hogy beérjek a tervezett idő közelében.

A verseny során újabb tapasztalatokat szereztem: nincs mese, minden frissítőt ki kell használni! Kb. 1-2 percet veszítettem, de biztos, hogy nem bírtam volna a végét. Apró léptekkel és jól belehajolva a meredeken...így jobban megy. Fejkendő a 32 fokos hőségben kötelező! Természetesen az elején a tömegben nem szabad nagyon előzgetni! A fáradtabbak úgyis lemaradnak útközben. Végíg csak egyenletesen a tervezett ezresekkel, így érhető el a tervezett idő. És mégegy: egy héttel előtte már tudtuk, hogy meleg lesz. Minden nap gondolatban teljesen félre kell tenni ennek hátrányát, nem szabad foglalkozni vele. Én, akit a nagy meleg már többször hátráltatott a jó eredmény elérésében, most 65 évesen el tudtam vonatkoztatni magamat ettől........!!! Sikerült! Nem is kerestem az árnyékokat, hanem inkább a kanyarokat vágtam le, rövidítve ezzel a távolságot. Mert kanyar van ám sok arra felfelé...!!

És amire külön büszke lehetek, a nyolc pápai célbaérőből a harmadik helyen értem célba.

Kísérőim, lányom, vőm és két fiúunokám 2.5 és 5 évesek, Mátraházától gyalog mentek fel a tetőre, mert a parkoló már megtelt. Nekik is lehet gratulálni.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:24:49 11.6 07:19 8.21 671 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!