nedus futás

2015.05.01 Péntek, 11:05:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:54:05

Távolság

14 km Szint: 15 m

Tempó

03:52 p/km (15.53 km/h)

Edzésleírás

   DECATHLON TEREPFUTÓ MAJÁLIS

Beda Szabi-féle Gyaloggaloppos futás . Mivel hétvégen akartam egy tempósabbat szaladni , ez pont kapóra jött . Mindenképpen jöttünk volna Dunakeszire Anyukámhoz , így ez tünt értelemszerűnek .

Zoli barátommal kibringáztunk a Katonadombokhoz . Itt rendezik szülőfalumban a majálist és itt rendezi Szabi is már 3-ik éve ezt a futást .

Kis kellemes bemelegítés Fazékkal ( Fazekas Attila - egykori kiváló triatlonista )aki szerencsére csak a 7 kilin indult :) 

Az elején a fiatalok és a fűrgébb lábúak kicsit elszaladtak , de kb.2 km múlva már a felvezető bringás mögött találtam magam . Két 7 km-es kör várt ránk . Az első kb.2.5 km kellemes erdei úton , közvetlenűl a Duna mentén haladt . Aztán jött egy kis macskaköve-homokos szélű út , aztán még némi homok és be is fejeztünk egy kört . Fazék itt kiállt , megnyerve a 7 kilit én meg tovább poroszkáltam a bringást követve . Kezdett elég meleg lenni , szerncsére Zoli barátom kitekert az amúgy is hivatalos frissítő állomáshoz és beadta a kulacsomat .Meg is álltam egy kicsit , mig jól meghúztam , szerencsére nem tolongtak a nyomomban az űldözők . Egy picit belassúltam a végére , de itt már vattát ( vagy inkább homokot ? ) köptem .

Eléggé elhúzódott a várakozás az eredmény hírdetésre , ami viszont eléggé kellemetlenre , mondhatnánk kínosra sikeredett .

Elösször a korosztályos kategóriákat díjazták , és "kicsit " csodálkoztam , amikor a szenior kategóriában nem szólítottak...aztán amikor az abszolútban is kihagytak , már a bringás felvezető és a második helyezett srác is ment reklamálni a Szabihoz...végül is megkaptam a díjakat ( igaz , a kiírástól eltérően nem az volt-és a második-harmadik még azt sem kapta meg !! )

Kár volt ezért a közjátékért , mert egyébként jó kis pályán jó kis futás volt.

http://www.movescount.com/moves/move60895577

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:54:05 14 03:52 15.53 15 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

gergő képe

gergő 3305 napja

hejj mester, de szép, hogy leverted itt a fiatalokat :) gratuka!

Boszi72 képe

Boszi72 3306 napja

Szééép, gratulálok Nedus!

korpaZASZ képe

korpaZASZ 3307 napja

Gratula, tovább tart a szép forma!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!