hencs007 túra

2015.03.19 Csütörtök, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:00:00

Távolság

15 km Szint: 500 m

Tempó

16:00 p/km (3.75 km/h)

Edzésleírás

Nagykovácsi-Zsíroshegyi út-Kék (ill. a hegyen keresztül-kasul :-), Nagyszénási tanösvény)-Nagy-szénás-Kutya-hegy nyerge-kék, majd kék kereszt-Piroson Nagy-szénás újra-KSZ-Alsó-Zsíros hegy-KékSárga-Mária zarándokút-Nagykovácsi

Verőfényes napsütés, csicsergő madarak, aztaaa, mennyire nagy szükségem volt már erre!!! Mondjuk, nem voltam peaceful :-(, sajnos, csak pillanatokra tudtam kikapcsolni, folyton járt az agyam. Röhögtem időnként, milyen gondolatmenetek futnak végig. Aztán időnként meg nagyon nem röhögtem... Iszonyú gyötrelem tud lenni ez a folyton zakatolás. Főleg, amikor ott vagyok kint, az áhított napsütésben a hegyen, az erdőben és nincs nyugalom, b+.

De gyönyörű pillanataim voltak így is, jó volt kint lenni újra. A Szénáson és a Zsíroson is megültem kicsit, napoztattam az orcám, na, ott pl. meg tudott lenni a béke vmeddig.

Eszembe jutott jó pár sétánk, ami erre vitt, csapatostól, kettecskén, a biciklis őrületünk... :-) húúú, mostanság de nem vágyom arra, h kicsináljam magam! Ehhez képest, mióta hazaértem, láb felpóckolva, boka rendesen megsínylette ezt a pár kilit. :-(

A hazafelé BKV menekülős utazás volt, iszonyú embertömeg a felújítások miatt, alig vártam, h az otthonom békéjébe érjek.

A táv és szint sacc/kb.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:00:00 15 16:00 3.75 500 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

SzJucus képe

SzJucus 3348 napja

Te, öregszünk, vagy mi?!? Olyan nagyon én sem vágyom rá, hogy 100 kiliket tekerjek, meg egy nap alatt háromszor megtekerni a Bükköt, meg ilyenek... Elég az eccer is bőven, aszt már annak is örülök :)

Najó, egy kicsit vágyok...:) De annyira nem, hogy neki is induljak :)

SzJucus képe

SzJucus 3348 napja

Persze ezt te magad is tudud :))

SzJucus képe

SzJucus 3348 napja

Azok ottan jó kis helyek, kedvenceim a Budai-hegyekben...:) Főleg ha szépen látszódik a Pilis...

Többet kéne kimenned, Tesó...

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!