Tündüs futás

2015.02.01 Vasárnap, 10:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:32:55

Távolság

34.05 km

Tempó

06:15 p/km (9.60 km/h)

Edzésleírás

Reggel lebeszéltem magam, hogy türelmetlenkedjek, nem indultam korán, had olvadjon el az éjjel hullott dara.

5 kilinél keresem a bokrokat, mert már jócskán a délelőttben vagyunk, nem fogok beülni a szokott helyre, köd sincs. Az út jobb oldalán látok egy árkot, nahh ez jó lesz, csak ne keljen elvinnem még 5 km-t, mert úgy érzem már egyet sem bírok ki....

A hó itt 20...30-...áá térdig ér, nem fogom lepisilni a cipőmet....

Az autósok nem láthatnak, de hála isten jön egy busz.

Zavarodottan öltözkodök, közben a ksztyűimet keresem amiket a nadrágomba dugtam, megvannak: a hosszú nadrágomba csúsztak, már majdnem a térdemig csúsztak. A kerékpárúton kocogva megpróbálom kihalászni, majd szépen rendesen felöltözni,, mert ki van a vesém....

Sok-sok-sok futó, mindenkinek jó kedve van, integetnek, köszöngetnek, azt hiszem csak egy fickó néz át rajtam.

Úgy tűnik szép napunk lesz, néha süt  a napocska és csicseregnek a madarak. Hallom a boldog kecskéimet mekegni (hamarosan újra lesz kecsketej, most még kicsik  a gidák, vagy csak vemhesek az anyakecskék és még nem tejelnek), van egy tyúkos-kacsás porta, a 2 boxer most 3 boxer (imádom őket), a lovak is kint vannak és a fordítónál  a szürkemarhák és a juhok  is, kapok puszit is (fotó máshol).

Ez így szépen leírva tényleg nagyon klassz. A gondom az, hogy nincs rendben a fejem. Nagyon nehéz volt ez a hét, sok nekem  a 6 napos munkahét a hétvégi hosszúkkal.

Azon dünnyögtem lemondom a versenyt , mert én ebbe beledöglök.

Miközben mindezt kigondoltam 6 percesekben haladtam.

Az időben csak a bocifotózás nincs benne, minden piros lámpa, forgalmi akadály és bokrozás hozzáadódott, akkor most mi bajom??

Az átlagpulzusra 136 jött ki, nem lehetek túledzett sem, mert akkor nem ennyi.

Persze ettől még fáradtnak érezhetem magam és jó is, hogy pihenőhét jön. Jó lenne, ha valaki lelket verne ma belém és holnap az asztalra csapna, hogy folytatod!

Hazafelé beugrottam az éjjel-nappaliba, vettem 2 csomag ropit, míg hazasétáltam az egyiket meg is ettem.

 

 

 

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:32:55 34.05 06:15 9.60 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

holovacz képe

holovacz 3382 napja

Haha :))) A pisilésről per pill csk az jut eszembe, hogy a tegnapi túrán bizonyos időközönként mindig megcsodálhattam Dóri csupasz hátsóját :)))) Mondom, hogy lehet ennyit pisilni... :))) Ami meg a futidat illeti, űbergyönyörűséges... Gratulálok! (A lemondásos részt mondjjuk, hogy észre se vettem... :))

torolt_13650 képe

torolt_13650 3382 napja

Remélem, túl leszel ezen és talán valahogy egy kicsit rá is tudsz pihenni és akkor már alig fogod várni a versenyt!

Kérlek, azért nagyon vigyázz Magadra! De közben próbáld mentálisan is felkészíteni magad a versenyre...mert fizikailag már felkészült vagy, ez a mai edzésedből is tisztán látszik;-)

Egészségedre!!!

Briel képe

Briel 3382 napja

Na, amíg csak pisilni kell... Khm... Khm... Városban? Óóóóóó...

Egyébként meg nem fogod lemondani, ezt Te is tudod. Azt is tudod, hogy ez csak egy mélypont volt, mindig vannak ilyenek, nem? Ezer puszi és hajrá tovább!!!

cs1krisz képe

cs1krisz 3382 napja

Nem lesz gond, ne aggódj. Odaállsz és megcsinálod, mert meg tudod csinálni. Ennyi.

kamukero képe

kamukero 3382 napja

Dehogy mondod le ! Ilyen komoly edzéssel a hátad mögött nem is kérdés, hogy menni fog e. A kívülállók ezt mindig jobban tudják ;) ! Ez a pisi dolog érdekes nálunk most télen még elbújni sem lehet és rengeteg a távcsöves vádász ! Úgy kell kaszkadőrködnöm, hogy alám ne kukkoljanak :)))) !

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 3382 napja

Tündüs te viccelsz? Hisz ez egy szenzációsan jó futás volt, aki ilyet tud edzésen az sokkal-sokkal jpbbat tud versenyen! Szenzációs leányzó vagy! Meg tudod csinálni mert képes vagy rá! Menni-futni fog! Hajrá!

RunKa képe

RunKa 3382 napja

Pillanatnyi elmezavarod van, ez is benne van a pakliban, kezeled, megoldod, kell ez is, hogy tudd, érezd, megoldd. Mostanra már rendben is vagy. Nem féltelek, merő csököny vagy, ez jól fog jönni.  Haha, a pisilés :) Jó móka volt. Tegnap nekem a szakadékban nagyon kellett, de emberek előttem, mögöttem, két oldalt szikla, középen a patak, lehetetlen. Végre kiértünk, na mondom most vagy soha :)  Felmentünk a falépcsőkön, az út továbbment balra, akkor jobbra bevettem magam a hóba. Idáig jó is volt, de azt akkor még nem tudtam, hogy a bal után nagyon gyorsan jobbra kanyarodik az ösvény, volt aki nézte...annyiranem zavart, de én nem nézek senkit, miközben rángatja fel a bugyiját :)

Egészségedre, szép heted volt, csak ilyen ügyesen továbbra is :) Hajrá !

 

Bobe képe

Bobe 3382 napja

Holnaptól márpedig folytatod. Aki ilyen szépeket fut, nem döglik bele a versenybe. Gratula, szép futás! Egs! :)

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3382 napja

Bár én ma nem vagyok túl hiteles (a délelőtt elment a takarítással, főzéssel, ebéd után meg elaludtam, későn már nem volt kedvem elindulni futni), azért megy a lélekverés, dehogy fox beledögleni (bár nem állítom, hogy könnyű lesz).

Hogy mennyivel ecccerább a pasiknak a folyó ügyek intézése...

Grat, szép volt.

Felszerelések