Tündüs futás

2015.01.31 Szombat, 08:26:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:17:14

Távolság

22 km

Tempó

06:14 p/km (9.62 km/h)

Edzésleírás

Az első 3 km totyogós jeges-latyakos, majd láttam, hogy  akerékpár út sem lesz jobb, azért az úton szaladtam, nem volt vészes a forgalom. Ha jött valami lehúzódtam a ropogós-jeges útszélre, kifelé még itt is voltak fagyott vízátfolyások.

Egy autós szemből, dudál és a fejét ütögeti az ujjával. Szállj ki seggfej, úgy megrúglak, ríva könyörögsz, hogy inkább üsselek. Később egy hátam mögül érkező vagy 500 méteren keresztül nyomta a dudát. Biztos vagyok benne, hogy az ilyen fickóknak nincs rendbe ami a gatyájukban van, egyszer kÍváncsian indítanék egy ilyen kérdőivet, vajon mi a franc készteti erre, hogy töketlenül nyomja a dudát, mert épp lát egy nőt aki fut.

Az úton kocogva teljesen más tájat látok, mint  a kerékpárútról. Látom  a tavat ami a laktanya mellett van, bafgyva, a jégből nőttek ki a bokrok és a fák és látom az audi csatornavíz tárolóját, amit szinte sosem, de sajnos most nem volt  apartján semiféle vízimadár.

A laktanya mellett többször megesett, hogy pattant az út alumínium korlátja és jeges darabok szakadtak le róla, olyan érzést okozva, mintha valaki lőne rám és folyton a szalagkorlátot találná el sörétes puskával. Erre kontrázott rá egy csapat vadász akik a körforgalom után jöttek velem szemben, de csak nem néz senki nyúlnak türkízkék felsőben??? (a két vizslát a gazdák a nyakörvüknél visszafogták, mig elfutottam mellettük, nem győztem megköszönni -ilyen is van és de jó, hogy van)

Meglátogattam a bokromat is, nem volt ott nyom, csak az én cipőmé és a rókámé, remélem a vadászok békén hagyják, a kis Vukot is, meg az öreg Karakot ism, akárhány tyúkot és libát lopnak el Szentivánról.

 

A napocska közben kiszúrta a a felhőket, melegem is lett míg nem fordultam, mert úgy már volt egy kis észak-nyugati huzat.

A vége az ETO parkba került, mert bementem a patikába, a hazafelé csúszkálást már nem vettem fel.

Hiányzik a bicajozás, ma is megyek, de ismét kocsival, amíg rendesen járható kerékpárutak lesznek.

 

 

 

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:17:14 22 06:14 9.62 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

picikata képe

picikata 3382 napja

... :)

Egs!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3383 napja

jééé, eltűnt a hozzászólásom.... szóval remélem, kifutottad a dühödet, teljesen jogos, ezek az autósok nagyon bunkók

és 1 egész másodperc a különbség, döbbenet

 

Briel képe

Briel 3383 napja

Hát, tényleg viccesen írtad le! Azért sikeresen megküzdöttél az autósokkal és az elemekkel is! Egészségedre!

kamukero képe

kamukero 3383 napja

Én is elmosolyodtam, tetszett :) ! Ezek a sztorik velem is folyton megtörténnek, hogy futok az út szélén és az autósok a nemtetszésüket dudállással meg mutogatással felyezik ki és úgy kerülnek ki, hogy a visszapillantó majdnem a könyökömet veri. DE! Abban az eseben,ha bringával mennék tök természetes és annak rendje és modja szerint kerülne ki. Miért nézik ufónak azt aki fut???? Egészségedre és csak rugdosd az ilyet , ha egyszer a jó Isten is hozzásegít :-))) !!

RunKa képe

RunKa 3383 napja

Már megint kiosztottál pár sárgalapot, vagy pirosat ? A marhák. Volt rajtad sapka? Lehet azt mutatta, fel kéne venned ... Ha unod a hüjeségem, csak szólj, vagy adj egy sárgalapot :) Épp ma gondoltam Rád, hogy lassan március. Szép futi ez, mint mindig és ma különösen sokat írtál :) Gratu, holnap még több km lesz... gondolnám..

holovacz képe

holovacz 3383 napja

Mindig tudom, hogy itt Nálad találok vigyorognivalót :))) Egészségedre, jó kis tempó lett minden ellenére!

torolt_13650 képe

torolt_13650 3383 napja

Vizuális típus vagyok. Elképzeltem, hogy kiszáll a fickó...Te győztél!!! 

Ma ugyanilyen érzéseket éltem át...dudálás (szemből jövő autó, km-ekre ellátni, nem zavarhattam...csakhát, elmentek neki otthonról), pár centire elhúzó autó (gondolkodom, hogy legközelebb viszek magammal egy csavarhúzót...aki ennyire közel húz el mellettem, annak én húzom meg az autóját)...szóval, belőlem is kihozták az agresszívet,-( 

Jó változatosa sikerült ez a futásod minden szempontból:) Egészségedre!!!

Bobe képe

Bobe 3383 napja

Sneci-két 1 tizedmásodperccel megelőzted! :) Egs!

Felszerelések