foxmulder futás

2015.01.24 Szombat, 08:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:13:00

Távolság

23 km

Tempó

05:47 p/km (10.38 km/h)

Edzésleírás

Az előírás 120 perc futás, benne 18 km 5 perces tempóban, a többi átlagos tempóban

Későn keltem, kiderült, hogy múltkor véletlenül hazavittem a futófelsőmet, úgyhogy pamutban indultam. Az elszántságnak megvolt a jutalma, a zuhogó eső egy kilométer után szitálássá csendesült. Két kilométerhez vittem a vizet, onnan indítottam az öt percesnek szánt tempót.

Az útvonal Kiskőrös - Felső-Csábor - Kiskőrös lett volna kétszer, de éreztem, hogyha hazáig futok, akkor nem biztos, hogy a fos időben kimegyek kétszer, úgyhogy a két kilométerhez vittem a vizet, onnan indítottam az öt percesnek szánt tempót, a forduló pedig a start előtt kb ötszáz méterrel.

Már az első 10 kilométeren kicsúsztam az öt perces tempóból (53 perc egy pisivel), és ott el is szállt minden motiváció. Képtelen voltam tartósan kilépni a komfortzónámból. Becsülettel lefutottam a két kört, pedig nem voltak ideálisak a körülmények, a jobb térdem is hamar elkezdett fájni, viszont az idő kritikán aluli lett.

Végül nem ittam egy kortyot sem, viszont a hideg és az eső miatt háromszor is megálltam vizelni. A telefont is hiába vittem magammal, elfelejtettem elindítani, így nem tudom, hogy volt-e töréspont, vagy egyenletesen szar voltam végig.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:13:00 23 05:47 10.38 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

janosib képe

janosib 3427 napja

Ez szerintem többet ér, mint bármilyen tempó edzés. Fejben is erősnek kell lenni :-)

zolle képe

zolle 3427 napja

Ebben a szar időben nem csoda.

És pont ezért gartula! :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!