foxmulder futás

2014.09.12 Péntek, 06:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:50:00

Távolság

7.5 km

Tempó

06:40 p/km (9.00 km/h)

Edzésleírás

Futóiskolának indult, a végén néhány repülővel. Folyamatosan zuhogott az eső, egyetlen futóbolonddal találkoztam csak, de legalább a kutyasétáltatókból áradó méla undorból tudtam erőt meríteni :-)

 

Az új cipővel próbálkozom még mindig. Kicsit fájt a bokám a gyakorlatok közben, de egészen addig nem volt vészes, amíg el nem jutottam az oldalazó szökdelésig. Na, ott csak kettő kellett szökkenni, aztán lehetett is abbahagyni. Gyanítom, hogy nem a cipővel van a baj, hanem a hétvégi hosszúnál megerőltettem a lábamat. Lehet, hogy ez lenne a legjobb forgatókönyv (ha nem lenne hétvégén a félmaraton)

 

A futóiskolát a továbbiakban hanyagoltam, futottam egy lassú kört, egy gyorsabb kilométert. 4:45 Ennyira lett "gyors", mert tiszta sár volt az út, hatalmas pocsolyák az aszfalton. Végül mentem még egy kört, amibe elvégeztem a repülőket, de nagyon nem esett jól a gyorsítás.

 

Nem tudom, hogy a lábfájás miatt, vagy egyébként is, de a hátamra felverődő sárból látszik, hogy piszok asszimetrikusan futok, a jobb oldalon a vállamig, bal oldalon a hátam közepéig volt sáros a póló.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:50:00 7.5 06:40 9.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

hadzsi képe

hadzsi 3562 napja

Persze, az is lehet, hogy a tócsák voltak asszimetrikusak...:) azért jó volt ez! Vasárnap okosan!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!