nedus futás

2014.08.30 Szombat, 15:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:39:23

Távolság

25 km Szint: 80 m

Tempó

03:59 p/km (15.09 km/h)

Pulzus

Átlag
154
Minimum
0
Maximum
165

Edzésleírás

Panorámafutás  Zebegény-Nagymaros-Zebegény-Szob-Zebegény

Új verseny , első rendezés. Mivel ismerős rendezte ( Markus Honstadh ) , aki nagy sport múlttal rendelkezik , várható volt egy jó rendezvény .

Meló után indúltam rögtön Zebegénybe . Ott gyors rajtszám felvétel , öltözködés és laza melegítés . Nem is repülőztem a végén , úgy terveztem , hogy könnyen kezdek .

A rajt után , a Duna parttól rögtön felfutottunk egy kis emelkedőn a kerékpár útra . ( végig ott volt a verseny )Meglepődve láttam , hogy első helyen futok , pedig tényleg nem nyomtam . Párszor hátra néztem , de csak 1 srác volt néhány méterre leszakadva , a többiek már egész messze .Az első fordítónál ( 8 km ) 40 mp volt az előnyöm , a harmadik-negyedik már 2 percre volt . 16-nál már 3 perc volt ez .(és nem azért , mert valami egetverő tempót mentem !!) 20 km-ig könnyen ment , bár kicsit alattomos pálya volt , főleg Zebegény-szob részen , végig hullámzott . A terv egy 4 percen éppenhogy belüli iram volt . Ez sikerűlt , de jó volt látnom , hogy még mennyire az út elején tartok , és még milyen sokat kel dolgoznom a Célért .

Végül is 4 perc előnnyel nyertem ( ami azért elég gáz , ilyen gyenge idővel , és megint hol vannak a fiatalok ???!!  )

http://sportido.hu/timing/result.nsf/Race.xsp?clientid=36&raceid=277

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:39:23 25 03:59 15.09 80 0 165 154
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

benifurnstall képe

benifurnstall 3529 napja

Gratulálok! kevés fiatal fut (atlétikázik ) és még sokkal kevesebben futnak , 10km felett utcán , de inkább 3-5000m pályán a jellemző , szerintem ez lehet a magyarázat...

korpaZASZ képe

korpaZASZ 3547 napja

Teljesen jól sikerült ez Nedus, jó hogy nem még Te kérsz bocsánatot azért, mert megnyerted!?? :) Frankfurtban mi lesz a cél?

gergő képe

gergő 3547 napja

nedus, az aranyvadász!!!! :)) szép volt nagyon.. néztem én is ezt a versenyt, de még nem döntöttem mit akarok az év megmaradó részében. gratula. és a fiatal pedig te vagy!!

toygli képe

toygli 3548 napja

Gratulálok, nagyon szép helyen, nagyon szép verseny volt. A Nagymarosi 8km-es fordítópontot szerveztem, irányítottam, hamar látszott, hogy nem jöv valami krach akkor nem érnek már be. Egy jóbarátom lett a 3. és ő sem a fiatalság. Talán legközelebb már a fiatalabbak is megjelennek.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!