foxmulder futás

2014.08.16 Szombat, 11:40:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:58:00

Távolság

10 km

Tempó

05:48 p/km (10.34 km/h)

Edzésleírás

A kritikus futás.

 

A tó mögötti kanyarban visszanéztem és még nem láttam a srácokat, de már éreztem, hogy újra ki kell mennem a "depóba". Szálka túloldaláig bírtam, aztán irány a rekettyés. A fordulónál derült ki, hogy Tamás már ekkkor elment mellettem, Balázs pedig teljesen a nyakamban liheg. A forduló után gyorsan el is ment mellettem, de nem éreztem annyira a sebességkülönbséget, de csak abban bízhattam, hogy elfárad, mert én gyorsítani nem nagyon mertem. A második körben időnként néztem a tájékozódási pontokat, és néha azt hittem, hogy közelebb érek, de nem sikerült csökkenteni a hátrányt.

 

A bruttó összidő 2:28:52 lett. A győztestől majdnem fél órát, Tamástól majdnem negyed órát, Balázstól majdnem egy percet kaptam. Ahhoz képest, hogy nem volt acélos a bringa, a futás megint szarul ment.

 

A frissítésről:

reggel normális kaja, azaz sajtos szendvics zöldségekkel

úszás előtt egy promóciós gél, ami inkább cukros lé volt

bringán egy műzli és egy zselé

futáson a depó mellett mindkét körben egy-egy darab banán és egy nagy (azt hiszem 120 grammos) visszazárható koffeines zselé két részre osztva

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:58:00 10 05:48 10.34 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

foxmulder képe

foxmulder 3579 napja

Bevallom őszintén, szerintem túlbecsültem a képességeimet. Azt hittem, hogy úszáson és bringán ki tudok alakítani olyan előnyt, amiből valamennyit megtartok a futásra, de nem így lett. Vissza kell venni az arcomból, és még többet edzeni.

Roszpi képe

Roszpi 3579 napja

Micsoda versengés, tök jó errről olvasni. Van Tomikám ami motiváljon, legyőzni Balázst! Egy szüzekből álló szurkoló tábor biztos adott volna egy löketett a futáson, mert csak annyi hiányzott ;-)

Gartula!

foxmulder képe

foxmulder 3581 napja

Nekem sem a gélek okozzák, mert akkor is jelentkezik a probléma, ha nem fogyasztok gélt

 

A különversenyről annyit, hogyha nincs technikai szünet, akkor valószínűleg jobban odateszed magad a futáson, és a vége lehet, hogy ugyanaz lett volna. De történelemben és a sportban nincs ha, ez lett a vége, és kész.

janosib képe

janosib 3581 napja

Na jó, nem tudom mennyi volt a két technikai szünet, de azt leszögezhetjük, hogy ha az nincs, akkor simán nyersz... A második körben egyébkén jól le is lassultam, biztos már tudat alatt a 70.3-ra tartalékoltam ;-)

Valamit kellene ezzel csinálnod, engem pédául a gyorsérlelésű szalámi és a virsli szokott meghajtani, de a gélek nem okoznak gondot ;-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!