tofi Úszás

2014.07.26 Szombat, 07:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:14:42

Távolság

3.8 km

Tempó

19:39 p/km (3.05 km/h)

Edzésleírás

Extreme Ironman Nagyatád - Tudom már nagyon régen voltam aktív idefent, hát ideje egy új időszakot megnyitni. Ezt a versenyt követően folyamatosan fogom vezetni az edzéseket egészen a jövő évi Ironman versenyig! :-)

A verseny hangulata szenzációs volt, sok jó emberrel találkoztam, nagyon sok jó bíztató szót kaptam a társaktól. Az ágyúdörrenés után szerencsésen a bal oldalt ki tudtam kerülni a nagy verekedést, és a tavalyi versennyel ellentétben, most sokkal jobb volt érzésre az úszás. Az első körben beálltam egy vonatba, ami egész jó, számomra megfelelő tempót diktált. Az első kör 35 perc körüli volt, ami az elvégzett edzésmennyiséghez képest parádés, a második körben leráztam a vonat tagjait, és a javát egyedül, majd szintén felérve egy másik vonatra lábvizen utaztam végig. Nem voltam fáradt az úszás után, de nem is szabadott sietni, hisz a verseny java még csak akkor kezdődött.

A depóban megettem egy fél banánt sok vízzel, majd feltettem a mellkaspántot, ami sajnos ismét nem akarta nekem a pulzusomat mutatni. Így vakon versenyeztem.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:14:42 3.8 19:39 3.05 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!