Simkó bringázás

2014.06.29 Vasárnap, 10:50:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:11:52

Távolság

90 km Szint: 980 m

Tempó

02:08 p/km (28.14 km/h)

Edzésleírás

dimbes  dombos tájakon  , nagy hátszéllel   brutál tempóban ( 35-65 )    utaztam       155  pulzus  körül .   emelkedők   15 -20 körül . Igalon kistányér   az emelkedőn .

   A    kdereszteződések  forgalom irányitói   egyértelműek  voltak a  rendőrség    korrrektűl  leállította  a forgalmat   mihely  jött valamilyan  versenyző  , nekem  egy másodpercem sem veszett el .

   Nágocs   super volt - karnevál !

  vissza   szembe  szél    , emelkedők !

  kezdtem  érezni   a térdemet  a taposástól ( vagy   kis  pedálfordulaton mentem ? )

   víz   + iso   elment   3liter

   fél   óriás gél  ,   3db iso , 2falat banán , 1db  hight5 szelet

  1 mg  .  2db só  tabletta (   tik  takkos dobozból  nem tudtam kiszedni  , foggal le    kellett   harapni !

   a végére    szerintem kezdtem fáradni  , jó hogy   vége  lett

 Nagyatádon   visszafogottabban kell  menni .

  érdekesség   : igali lejtő   lefelé  zúzás 65  -el   előttem  egy  bussz   ,   amit   nem mertem  bevállalni   előzni , a völgyben lévő településbe  érve   lassult a busz  50   -re  , ekkor    megelőz   egy  sportárs  ( utólag  kiderült  , hogy egy  62 éves  úr)    és   elhúz a bussz mellett , nekem se  kellett  több  irány  utána , miután  megelőztem a buszt  derült  ki  , hogy  az azért ment  ennyivel ,mert előtte    egy    hölgy kerékpáros    visszafogta ! 

 a verseny  utáni masszáson  mellettem  volt a  fenti   Úr   aki     elmondta , hogy 30  éves kerékpáros múltja  van , az megy !   gratuláltam neki !

  erre  rávágta , hogy az úszóedzője    viszont  nem fog neki gratulálni ,mert      40  perc felett úszott !!!  -  no komment !

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:11:52 90 02:08 28.14 980 76 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

tomcsi képe

tomcsi 3614 napja

rendkívül jó tekerés ez...DE...nem szabad így kihajtanod magad...hiába nem lesz annyi meredek domb Atádon, sok sunyis az lesz, és szél, és őrült-meleg...elvileg...és olyan szakasz az erdőben menni sem tudsz rendesen ha akarsz sem...remek felmérő ez a féltáv így meghajtva...előjött a versenyző éned, ezt vissza kell fognod...nem kipukkadva szuper bicajosidővel beesni futásra teli görcsökkel...aztán kikészül a gyomor, mész a suppéba :-)

úszásra meg ne figyelj egyáltalán...az csak bemelegítéses pancsolás...alig lehet pár perc hátrányt összeszedni, csak a helyezés lehangoló :-)

minden a bicajon és a futáson dől el...

Gratu!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!