smarcsu Úszás

2014.06.29 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:36:59

Távolság

1.9 km

Tempó

19:28 p/km (3.08 km/h)

Edzésleírás

Kaposvár félIM - úszás

Ahhoz képest, hogy ismertem a pályát tavalyról, nagyon rosszul ment. konkrétan azt sem tudtam, hol vagyok az utsó 100 m-ig. 

A tavalyihoz képest fordított szélirány volt, most a visszafele úton volt durva szembeszél. A többiek a szédülésről panaszkodtak, nekem az csak a depóban, a cipővételnél jött elő. A rajt túl gyors volt, azaz bementem pár méter bemelegítés után egyből lőtték a rajtot, amit sokan meg sem hallottak. viszont nem volt időm szemüveget vizezni így, emiatt meg kellett háromszor is állnom, mert már elegem volt, hogy a többiek után kell úsznom, akik valószínű szintén kóvályogtak. szerencsére itt ütés, rúgás nem volt, sokkal jobb volt, mint a Balatonmanen. Visszafele megkavart, hogy elkészült egy új építmény a parton, ami tavaly még nem volt, s az egy víz fölé benyűló hajó formájú építmény volt, a cél előtt  m-re kb. 

ja: nem értem, miért nem neonszínű bójákat haználunk. azok láthatóak. eddig minden versenyen fehér bója, ami beolvas a környezetbe, ráadásul fehér sapkákat kapunk, amit a csapat fele felvesz, így végképp esélytelen, hogy felismerjem a bóját, ami abból a magasságból nem tűnik egy nagy gömbnek (ami amúgy egy tök jó ötlet). 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:36:59 1.9 19:28 3.08 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

doreszka képe

doreszka 3631 napja

"Héliumos lufikat a jelzőbójákra" - mozgalom

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!