dilisuni futás

2014.03.01 Szombat, 08:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:50:30

Távolság

35 km

Tempó

04:52 p/km (12.32 km/h)

Edzésleírás

Szeretek a csapattal futni. Valahogy akkor elmúlnak a nyűgjeim, valahogy akkor előbb-utóbb minden jó(bb) lesz, valahogy megjön a kedvem a hosszú futáshoz. Ez ma sem volt másként. Igyekeztem pulzuskontrollal futni, nem engedni 145 fölé a pulzusomat, ez pont megfelelt az Attila által kért 5-ös körüli tempónak. Csak aztán a gyomrom is jelzett, hogy még mindig nem teljesen kerek a dolog, ki is kellett állnom egy elég hosszú technikai szünetre.
Utána visszacsatlakoztam Zsoltihoz és Csabihoz és egy darabig hármasban futottunk, majd Zsolti ellépett, neki ez esett jól, mi maradtunk Csabival. Néha éreztem, hogy nagyon pörgetném, de igyekeztem szándékosan visszafogni magam, koncentráltam a pulzusra. A végén néhány kilit gyorsítottunk és aztán még letudtam a technikai szünet miatt "lecsalt" 700 métert és már vége is, rohanhattam az új Kayano 19-esemért, amit csak versenyeken és a szombati futásokon fogok használni.
Jó edzés volt ez is, a végére visszatért a harci kedvem, hogy igen, meg akarom mutatni magamnak, hogy szombaton küzedeni fogok az álmaimért. Senkivel nem versenyzek, csak magamért, az álmomért futok, de azért meg akarok, meg fogok tenni mindent.

És még egy pozitívuma volt a mai edzésnek, hogy hosszú idő után Levivel is dumáltunk egy jót futás közben.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:10:00 35 05:26 11.05 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

NagyKata képe

NagyKata 3731 napja

Jól mentetek:)

Haanchee képe

Haanchee 3731 napja

Az idei év állata a sün, szóval ez az év a sünöké lesz! :)

runing képe

runing 3731 napja

legyen igy Zoli!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!