Tündüs futás

2013.12.03 Kedd, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:23

Távolság

9.59 km

Tempó

06:18 p/km (9.53 km/h)

Pulzus

Átlag
141
Minimum
0
Maximum
163

Edzésleírás

Bedurrantam, ha soha nem jöhetek el szabira akkor mikor veszem ki a 10 napomat? (nem fizeti ki  a cégünk). Addig nyavalyogtam, eljöhettem 3 napra, majd csak pénteken és szombaton megyek be éjjelre.

Délelőtt aludtam egyet, majd egy órát nyüglődtem, mire összekaptam magam, hogy futok.

Fura volt  a töltésnél, mintha kutyát láttam volna futni, de hamar teltek a percek és semmi szokatlent nem tapasztaltam, míg vissza nem értem újra az állatkert mögé, utamba állt egy közepes termetű farkaskutya féle, megfordultam, mert nem láttam vele senkit, talán hamarabb érek az építkezéshez, erre el kezdett rohanni utánam, bár én ekkor már csak sétáltam. Ledermedtem, én is elindultam feléje, sehol egy ágdarab, semmi nincs nálam...a grafikonon jól látszik, a tempóm 0  a pulzusom az egekben. Mikor mellém ért behúzta fülét, farkát, szemeit kimeresztette, azt hiszem jobban félt mint én. Elrohant vagy 100 métert, szaglászott  a töltésen, közben folyamatrosan engem figyelt. Ekkor jutot eszembe, hogy ezen a részen fordultam már egyszer miatta vissza. DE kivel lakik? Hajléktalané lehet??

Többet nem láttam.

A töltés másik felében a gyárvárosi iskolásokat futtatták, kb 9-10 évesek voltak, bíztattam őket picit,bár  a tornatanárjuknak eltörném a derekát, mert egy beláthatatlan kanyarban kell átkelniük a túloldalra, visszafelé a sulihoz, ott még én sem futok át sosem!!!!

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:23 9.59 06:18 9.53 0 0 163 141
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Bobe képe

Bobe 3799 napja

De jó nektek! :) Óvatosan a kutyákkal! Egs!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3799 napja

tényleg szép aszinkrongörbéket produkáltál

én is szabin pár napot a héten :-)) élvezzük ki :-))

holovacz képe

holovacz 3799 napja

Tornatanárokról jót vagy semmit, így én inkább semmit :) Arra már nekem is sikerült rájönnöm, hogy többnyire legalább annyira félnek a kutymorgók, mint mi... Nekem egyik reggel induláskor volt egy ilyen kalandom, kiléptem a kapunkon és szembetaláltam magam egy nagy fekete kutyával, majd egyszerre hátráltunk :DDD ... Végül én visszaléptem a kapun, mert nem szerettem volna, ha végigjön velem a reggeli futimon, le a határba, mire ő is eloldalgott a másik irányba, ezután újra elindultam, akkor már nem volt sehol... :) Egsi!

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!