foxmulder bringázás

2013.07.27 Szombat, 12:24:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:29:54

Távolság

105 km

Tempó

02:00 p/km (30.01 km/h)

Edzésleírás

A váltás után nem a szokásos irányban, hanem kerülő úton, Porrog-Csurgó felé kellett menni autóval. Követtem a konvojt, akik előttem hajtottak ki a parkolóból. Egy-két kocsi a szomszédos településeken leakadt, én pedig mentem a többiek után. Egészen addig, amíg egy táblán azt nem láttam, hogy Nagykanizsa 10 km. Bassza meg! Térkép elő, hátra arc, teljes gáz visszafelé! Kevés hiányzott hozzá, hogy lekéssem a váltást. Aztán mégis elbénáztuk, de egy telefon és két perc várakozás árán mégiscsak átkerült hozzám a staféta.

 

Kifelé nem ment rosszul, de piszok meleg volt. Ittam mint a gödény. Ennek ellenére a frissítés nem volt jó, az első állomáson még lement egy fél energiaszelet, de onnantól már folyamatosan visszabüfögtem a kaját. Összesen egy zselét tudtam magamba tömni, azon kívül minden körben egy kulacs izó és egy kulacs víz, plusz a frissítőállomásokon locsolóvíz, és amit helyben meg tudtam inni. A versenyközpontban is megálltam egy-egy percre az árnyékban a kulacsokért és hideg vízért a fejre. Szédelegtem, a búrám szét akart robbanni. A fekete bukó nem biztos, hogy jó ötlet volt.

A jobb talpam lüktetett. Nem fájt, hanem olyan érzés volt, mintha el lenne kötve a bokámnál, és ott zsibongana benne a pangó vér. Nem túl látványosan, de folyamatosan lassultam.

 

Tetű lassú voltam, de összességében nem esett rosszul a tekerés, a mezőny középső, hátsó részéhez képest - akik még kint voltak a pályán - viszonylag jó voltam, úgyhogy az intő jelek ellenére is bizakodva szálltam le a bringáról. Ráadásul a három és fél órát egyetlen pisistoppal meg tudtam oldani, ami az utóbbi hónapok prosztataproblémáit is figyelembe véve jónak mondható.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:29:54 105 02:00 30.01 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!