foxmulder bringázás

2013.07.20 Szombat, 18:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:13:00

Távolság

50 km

Tempó

02:40 p/km (22.56 km/h)

Edzésleírás

Az átúszás után extra hosszú (fél nap) depó után eredetileg Magyaratádra akartam menni a nagyatádi felkészülés jegyében, de elvétettem a lefordulást, illetve nem vétettem el, csak azt hittem, hogy nem jó helyen vagyok, ezért továbbmentem, és Somogypuszta felé kanyarodtam le, de kiderült, hogy nem arra vezet az út. Viszont ráleltem a Sefag Rt (Somogyi Erdő és Fagazdaság?) erdei útjára, amit tréfás kedvű emberek egy matricával Segg Rt-re kereszteltek. Lezárt út, forgalom nulla, rendes hullámvasút, nagy része erdős, az aszfalt többnyire jó, sőt, kiváló minőségű, de itt-ott voltak rossz szakaszok is. Az útvonal Zamárdi-Szántód-Jabapuszta oda-vissza.

 

De a lényeg. Az erdőben csend, csak az állatok neszeztek, egyszer csak visongást hallottam. Sebesült vadmalac? Csak nehogy úgy járjak, mint Zrínyi. Aztán egyszer csak láttam, hogy két fekete madár kerget egy baglyot. És még itt nem értek véget a vadkalandok. Egy tisztáson egy hatalmas szarvast riasztottam fel, tíz perccel később pedig egy vadmalac kondára lettem figyeltem. Nem vettek észre, röfögtek, túrták a földet, játszottak. Olyan közel voltak, hogy a gagyi kis telefonnal is le tudtam fotózni őket. Tiszta libabőr voltam az izgalomtól. Aztán valahogy felfigyeltek rám, és elkezdtek rohanni. Majdnem a gatyámba csináltam, kellett pár másodperc, mire rájöttem, hogy ők jobban megijedtek, mint én, és az ellenkező irányba futottak.

 

Hazaérés után öt perces depó és irány kocogni.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:13:00 52 02:33 23.46 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Szab képe

Szab 3968 napja

Tekerni sem kell, elég az erdőbe menni hogy az ember szív-frekveniája edzést stimuláljon :)

foxmulder képe

foxmulder 3969 napja

Ezek sem voltak közelebb 50 méternél, de hát mégiscsak VADdisznók voltak, a szemük sem állt jól :-)

janosib képe

janosib 3969 napja

Ha már készülsz Szálkára, én ott láttam őzet, keresztbe futott előttem az úton, és bár volt olyan 30-40m, de én úgy megijedtem, hogy csak na...

De szép sportos nap volt!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!