dilisuni futás

2013.06.22 Szombat, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

12:00:00

Távolság

102.11 km

Tempó

07:03 p/km (8.51 km/h)

Edzésleírás

Tökmindegy, hogy milyen körülmények vannak, nekem ennél többet kéne tudnom. Ennyi.
(a +1 km a 2,5 óra utáni borulásom hatására tett nosztalgiázós kitérőm a hátsó tónál - néhány évig laktam Kecskeméten és szép emlékek fűznek hozzá).

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
12:00:00 102.11 07:03 8.51 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

14 hozzászólás

ancsi képe

ancsi 3973 napja

gratulálok!

Levicopter képe

Levicopter 3974 napja

Gratulálok !! ( kár,hogy nem voltam ott )

faxau képe

faxau 3976 napja

Baromi jó eredmény ez a kánikulához képest! Gratulálok!!

runing képe

runing 3976 napja

Gratulálok Zoli! Nagyon jó ez az út amit választottál...Egy éve még dilemázva ültél a MACban - ami alatt az újraélesztésem zajlott, miután Imóka elvitt a hegyre egy kis "MÓKÁRA"- és most meg....én is büszke vagyok Rád!

LTimi képe

LTimi 3977 napja

Toncsónál a pont!!! 

A körülmények igenis fontosak, de akármi történt Te megvívtad a csatátad és győztesen kerültél ki belőle!

A folyamatos tanulás a lényeg!!! És a türelem!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3978 napja

A körülményektől nem lehet elvonatkoztatni. Tudsz is Te többet (ezt már bizonyítottad), most ennyi jött ki, szerintem ezen nem kell problémáznod.. Gratulálok.

toncso képe

toncso 3978 napja

 

  Nem  mindegy   a  körülmény,  nézzed  meg  a  többiek  eredményét.....  De  a  legfontosabb,hogy végigmentél  . 

  Szívből  gratulálok  !!!

tomcsi képe

tomcsi 3978 napja

ha Neked mindegy milyen az idő, 70 fokban fussál széllel szembe legközelebb...vacak voltál jól van, nyugodj meg, és irány előre :-)

(Gratula :-))

caribe képe

caribe 3978 napja

Azért ez is brutális táv tekintve az időjárást. Én így is büszke vagyok rád, és légy te is büszke nagyon magadra, mert amit csinálsz az nagyon jó! Ez most így jött össze, de ebből is tanulsz, nem féltelek, erős vagy, kitartó és van akaraterőd. Szóval szívből gratulálok, még mindig le a kalappal :)

Andikölök képe

Andikölök 3979 napja

Ne szerénykedj Zoli, így is nagyon sokat mentél ebben a hőségben, le a kalappal! Gratulálok!

Fidó képe

Fidó 3979 napja

Gratulálok Zoli! Benne vannak a lábaidban a kilóméterek, tudod, mire lehet számítani 12 óra alatt, megvan az erőd, a fejedben rakj rendet és öszpontosíts a következő versenyre! Sokkal jobb eredményt fogsz produkálni! Bocs, hogy a verseny végén kiosztottalak, gyenge idegzetem nem bírta elviselni a szenvedés látványát! Nem a te szenvedésed, csak te kaptad lecseszést! :) Ettől amit mondtam igaz: "Sokkal jobb futó vagy, mint amit a versenyeid tükröznek!!!"

Haanchee képe

Haanchee 3979 napja

Nem lehet mindig csúcsformában lenni, neked az  utóbbi időben nagyon sok hosszú versenyed volt, amiken derekasan helyt álltál, mint ahogy itt is. Láttam a küzdelmedet, de mentél és csináltad, és ebben megmutatkozik a fejlődés fejben, ami az elmúlt pár hónapban végbement. Tudod, hogy fel tudsz állni, ez a verseny most erről szólt, szerintem. Gratulálok!

mjoci képe

mjoci 3979 napja

Ne elégedetlenkedjél, mert legközelebb a szöges szandálommal foglak rugdosni, hogy fussál.:))))))

DoraZs képe

DoraZs 3979 napja

Ha most elégedett lettél volna, nem lenne miért fejlődnöd, gyarokorolnod. Amikor nem jöttél lekörözni, kérdeztem Attilát, h h vagy, erre azt mondta: jól, megy, kemény. -jó, csak mert rég nem jött -most nem annyira kemény -tehát rosszul van? -most egy kicsit igen. De szerintem nagyon kemény voltál, nagyon sokat fejlődsz, tudtad végig, mit akarsz. Emlékszem még Fehérvárra, ahol még 6x kellett visszarugdosni a pályára, most emlékeim szerint 1x mondtad, hogy vége van. Szerintem nagyon sokat tanultál az UltraBalatonon: a versenyzésről, frissítőről, de leginkább magadról. Tudod, mikor mit kérsz, mi tesz jót, mikor kell cipőt cserélni, gyógyszert bevenni, stb. Ezeket szépen profira fejleszted és én nem aggódom, hogy jönni fognak-e az eredmények. Benned van! És már látszik a jéghegy csúcsa! ;-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!