hencs007 bringázás

2013.05.19 Vasárnap, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

06:00:00

Távolság

107.54 km

Tempó

03:21 p/km (17.92 km/h)

Edzésleírás

Ágfalva - Marz-kb. 10 kilis kerülővel Fraknó vá - Rosalia kápolna - Kaboldi kastély, Kobersdorf - Harka

Na, ez a nap a csúcsok csúcsa volt - mármint biciklizésügyileg. :-) Mert emberileg... Értetlenül álltam az események előtt. Értetlenül, mert amikor egy kb. 60 éves ember kezd el hisztizni, amiért a túra első órájában kiderül, h bocsi, rossz felé fordultunk és úgy néz ki, kerültünk kb. 10 kilit és a túra egyébként is 80 kilire van kiírva, sok emelkedővel... na, nekem ott majdnem szakadt a cérnám. De szerencsére csak majdnem. A 3 "jajéneztnemfogombírni" embert elirányítottuk rövidített útra, mi meg mentünk a tervezettek szerint.

És vmi fantasztikus volt!!! Mondjuk a Fraknó várához felbiciklizést rendesen megszenvedtem. Én nem tudom, hány százalékos emelkedő volt, de a végére már rendesen szenvedtem. Persze, nem szálltam le! :-) Megcsináltam. De az utsó fordulóknál már nagyon mart az éhség, meg a szomjúság, vártam a végét, na. Aztán 1 óra pihi, várnézés, utána még tovább felfelé tekerés - ez már nem fájt, feltöltöttem a raktárakat. :-)

És a szerpentin lefelé... arról nem is tudok mit írni! :-))) Vmi fantasztikus volt! Majd 1 órát tartott! Én csak sikongattam örömömben, meg egyfolytában vigyorogtam a boldogságtól és mentem 58 km/órával is!!! (Több nem jött ki a gépből, sajna.) És a látvány, ami minden kanyar után fogadott. És egyedül voltam - jól leszakadtunk egymástól és az is szép volt, ahogy visszanéztem és láttam a többieket kanyarogni, meg lefelé leérni.

Hát, nekem ez volt a csúcsok csúcsa eddig és legszívesebben visszatekertem volna, h újra lejöhessek!!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:00:00 107.54 03:21 17.92 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!