D.Attila futás

2013.05.07 Kedd, 17:15:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:17:13

Távolság

4.8 km

Tempó

03:35 p/km (16.73 km/h)

Edzésleírás

Elte 5?? kili

A táv biztosan rövidebb volt, a kilómétertáblák meg teljesen slendriánul lerakva; mentem 3 és 6 perces ezret is szerintük. Amúgy nem volt rossz verseny, bár egy kicsit többet vártam tőle. Ugyanakkor nagyrészt rajtam is múlt, hogy nem futottam meg a tervezettet. 

A rajt utáni tülekedésből próbáltam minál inkább kimaradni, mellettem futott Sebestyén Zoli akit a futapestekről ismerek. Nagyon jó futó, úgy láttam egyenletes 3'30" körüli tempót fog menni. Kb. 2.5 kiliig mentem vele, itt elengedtem. Fejben nem sikerült úgy ott lennem mint a Minicittán, ami a múlt őszi visszatérésem óta a legjobban sikerült futásom volt. Ott kergettek én meg minden áron győzni akartam és sikerült is az utolsókig kifutnom magam. Itt nem nagyon volt viszonyítási pontom, a pálya se volt pontos. Zoli lett volna a viszonyítási pont de fejben nem bírtam...

Ez van, nem jöhet mindig olyan jól ki a lépés, meg így is futhattam egy 3'35"körüli tempót, ami elég rekordgyanús.Bár sokkal jobbra is képesnek érzem magam.  Azért így is megelőztem számomra nagy neveket. Végül a 18. helyen értem célba, egy percen belül volt Pierre, Szabi és Vazsi is. Igaz mind tudnánk sokkal jobbat, de azért akkor se fényévekre voltak előttem ;)

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:17:13 4.8 03:35 16.73 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!