hencs007 bringázás

2013.04.28 Vasárnap, 11:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:50:00

Távolság

90 km

Tempó

03:53 p/km (15.43 km/h)

Edzésleírás

Gödöllői dombság tekerés

Húúú meg ha! A pedál problémát pár körrel megoldottuk, utána nagy boldogságban indultam útnak. Már az elején éreztem, h fáradtak a combjaim, de gondoltam, a dombságban csak elleszek... :-)

Hogy a homokban tekerés mekkora szívás, azt lehetetlen elmondani!!! Az első métereken még azt mondtam, érdekes, később a p...ba kívántam már. Tűző napsütés, forró homok, amit fúj a szél... pfff, hát nem biztos, h legközelebb is erre megyek, de legalábbis megvárok egy tisztességes zuhét. :-)

De megérte a szenvedés! Gyönyörűséges dombság ez a Gödöllői (ill. ahol most voltunk). Feltekertünk a Makovecz-kilátóhoz, sajna, erősen omladozik, ezért lezárták. De azért így is szép volt a kilátás, csak nem lombtalan. :-) A mezők, amiken áttekertünk, harsogóan zöldelltek, örömkönny a szemben! És a bodros felhők a vakító napsütésben! Ah, nem lehet leírni! Eltekertünk a Medveparkba, Versegyházára, jópofák voltak az  állatok. Még a rénszarvas-sétáltatásba is belecseppentünk. :-) Jópofa állatok, folyton zöldet zabálnak, nem szeretik, ha símogatod a szőrös agancsukat. :-)

Hazafelé 600 Ft-os epret zabáltam :-), majd jó alaposan eláztunk. Igazi, nyári zuhé, olyan aszfaltgőzös, gyorsan száradós, újra iszonyú forró... ej, de jó volt ez is!

Meg a rengeteg gurulás lefelé a harsogó zöld dombok közt... :-D Egy-egy felfelé tekerésnél már nagyon sajgott a combom, de pont nem érdekelt, ma pihen. :-)

Szal, lehetm Gödöllői dombság térképet is be kell szereznem... :-D :-D :-D

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:50:00 90 03:53 15.43 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

SzJucus képe

SzJucus 4029 napja

Megsúgom, hogy a homokon a zuhé se sokat segít...:) Abban mindenhogy szar tekerni. Már ha tudsz egyáltalán :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!