D.Attila futás

2013.04.27 Szombat, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:26:23

Távolság

6.2 km

Tempó

04:15 p/km (14.10 km/h)

Edzésleírás

Etyeki vesszőfutás 

 

Sajnos egy napra esett ez a verseny és a Budaörsi Futónap is, végül emellett döntöttünk. Anyukám azon nem szeretett volna futni, nekem meg mindegy volt.

 

Nagyon kellemes majális hanugulata volt a versenynek, nagyon tetszett.

A rajt előtt(hála Istennek nem 11-kor volt, jobban szeretem a korai rajtokat) még muszáj volt elrohannom a mosdóba, a rajt előtt egy perccel értem ki a rajtkoz. Ekkor felmértem, hogy valószínűleg nem a mai lesz életem legkeményebb versenye. Harsányi Tamás, régi futóismerős volt az egyetlen komolyabb futó ránézésre(elnézést mindenkitől, de nekem ez volt a benyomásom)...

 

A rajt után gyorsan az élen találtam magamat, Tamás is gyorsan leszakadt, én meg azon találtam magamat hogy a hosszú táv lemaradazóit előzgetem. Arra gondoltam, hogy bevárom Tamást hogy fussunk együtt, de már elég messze volt. Úgy döntöttem, hogy 4 kilinél fogom bevárni, ahol szétválik a két táv és látom hogy ha valaki esetleg leőtte jönne. 

Így tehát nagyon kellemes volt az első 4 kili, végig próbáltam buzdítani a hosszútávosokat(megfordult a fejemben az is, hogy inkább versenyen kívül végigmegyek velük). 3-4 kili között végigfutottunk a Korda Stúdió területén. Volt időm nézelődni, de meg kellett állapítanom, hogy a meleget még közel sem bírom elég jól. Továbbá hogy óvatosnak kell lennem a "hosszabb" távokkal. 3 kilire edzek, ami nagyon jól is megy, 5 kili fölött viszont rohamosan elkezdek gyengülni. De sejtettem is, meg heti 30 kiliktől nem csoda, hogy így van.
4 kilinél bevártam Tamást, nagyon csodálkozott :D, kb. 1 percet vártam. Aztán együtt futottunk innentől, mögöttünk percekkle jött a következől

A táv 7.3kilire lett kiírva, de szerintem alig volt több 6-nál.

A célban Tamás mondta, hogy  menjek elöl, nem ellenkeztem, de jó lett vola együtt befutni is...

És anyukám is nagyon ügyes volt, első lett abszolútban! :D

 

Az eredményhiredetés szerencsére nem volt nagyon későn, rengeteg holmit kaptunk! :D Tök jó!

Nagyon tetszett a verseny, meg jó tapasztalatot is szereztem. Köszönöm a rendezést! :)

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:26:23 6.2 04:15 14.10 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!