nedus futás

2013.04.14 Vasárnap, 10:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:57:46

Távolság

15.06 km Szint: 157 m

Tempó

03:50 p/km (15.64 km/h)

Pulzus

Átlag
150
Minimum
0
Maximum
160

Edzésleírás

Szuper tavaszi idő , madárcsicsergéses erdő az ( egyik) kedvenc hegységemben , mese-falú , jó hangulat ! Kell-e több egy kellemes vasárnap délelötti futáshoz ?

   Bár az elmúlt néhány hét nem a jó érzésű és boldog futásokról szólt....de valahogy úgy éreztem  kell a lelkemnek ( ha már a test tiltakozik is ) ! Nem bántam meg . Gergő barátommal ( az első Kinizsijét az én társaságommal tette meg , felkészületlenűl de hatalmas akarattal-boldogság könnyekkel a célban ! Egy évre rá , már egyűl ment és 15 óra alatt tolta végig !! Tisztelem és becsülöm Őt ! ) mentűnk , végre jól kibeszélgethettük magunkat . Ő az 5 km-ert vállalta be ( 19:40 !! ) és a szokásos távomra indúltam . A már-már szokásos bemelegítő körömet egyedűl tettem meg az erdőben , nagyon jó volt ! 

 A rajt után ( mivel az első 3 kili végig lejt ) elég nagy iram szokott lenni . Most sem volt ez másként . Én 3:30-32 tempóm lassúnak tünt az élmezőnyéhez képest , hamar eltüntek a kanyarokban . nem figyeltem most púlzust , csak belülre figyeltem . Na meg , halgattam a madárcsicsergést és élveztem a kellemes meleget . A fordítónál  számolgattam , hogy az ötödik helyen állok , de a nyomomban volt egy fiatal ARAK-os srác , így sok jövőt nem jósoltam ennek a pozíciónak . Visszaúton fel is futott rám , de taktikus módon a kicsit szembeszeles részen be bújt mögém . Aztán , ahogy kell , az utolsó 2 kili emelkedőjén el is lépett . Nagyjából itt fájdúlt meg ( megint !! ) a combom , de a változatosság kedvéért most nem a hajlítóm . Ennek ellenére ez nem tudta elrontani a jó hangulatomat , jó érzésekkel futottam be . Még elmentem levezetni ( érdekes , a kocogás közben nem fájt , sőt , jól esett a futás ) , kicsit nyújtottam és jöttünk haza . Kellemes nap , jó társaságban ! Talán ezért érdemes csinálni ????

http://connect.garmin.com/activity/297730077

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 15 04:00 15.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

Gida képe

Gida 4053 napja

Szóhoz se jutok...grat!!!

toncsofia képe

toncsofia 4053 napja

Gratulálok!!!!!

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4054 napja

Gratulálok Józsi!

lacika76 képe

lacika76 4054 napja

Gratulálok, gyönyörű tempót futottál!

Boszi72 képe

Boszi72 4054 napja

Hejj, ezt de jó volt olvasni! A lényeg, hogy felszabadultan, jólesően futottál és elégedetten jöttél haza. Gratulálok, ez nagyon szép futás volt!

papamaci67 képe

papamaci67 4054 napja

Gratula Nedus ! Hiperűrsebesség fájós combbal. Kalap le !

gergő képe

gergő 4054 napja

fájós combbal ilyen tempó??!! elakadt a sült malac a torkomban :). gratula nedus!! és igen, ezért érdemes csinálni. dehát te ezt sokkal jobban tudod nálam! egs!

running Laca képe

running Laca 4054 napja

Gratulálok! Nagyon jól mentél!

pg képe

pg 4054 napja

Gratulálok! Minden nehézség ellenére nagyon oda tetted magad.

Az biztos, csodálatos a Vértes.

korpaZASZ képe

korpaZASZ 4054 napja

Gratula Nedus, szép tempó, ez akkor terep vagy aszfalt volt végül? Biztosan nagyon szép lehet az ilyen környezetben futott verseny, én nem nagyon találok ilyet itt sajnos. Reméljük, hamar rendbejön az izomprobléma, talán csak átmeneti a gond.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!