VéZsé futás

2013.02.23 Szombat, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

70 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Jó kis csapat gyült össze a hegyre.Szegények -akik még nem voltak-még nem tudták mi vár rájuk :-)))mondjuk én sem :-))A körülményekről inkább ne beszéljünk elég ha annyit írok voltak futható részek is :-))Az első kör a szokásos Bálint és Zoli el :-))  Úgyhogy Lacival hamar magunkra maradtunk de jobb is volt így mindenki a saját iramát fussa. Az első kör hamar eltelt és a másodikra már Zoli is csatlakozott hozzánk mivel Bálint erős két kört tervezett mára nekünk meg csak négy volt a terv.A második körre kezdtem megszokni a talajviszonyokat és  jó ritmusba jó erőbe fejeztem be a kört. A két frissítéses taktika -amit Attila kitalált-szuperül bevált,enélkül és egyáltalán Attila nélkül ma nem tudtam volna megcsinálni az edzést. A harmadik körre Zolival indultunk neki és végig együtt mentünk. Itt éreztem magam a legjobban könnyedén tudtam a tempót menni ha nem lett volna még egy kör super kis edzés lett volna :-))De volt és egy gyors (15perc) átöltözéssel elvacakoltam az időt.Zoli el és most már végig egyedül toltam. Vártam Vikit nagyon hogy majd jön de nem jött :-((Szükségem volt erre az öltözésre mert a csurom vizes ruháim már nagyon nehezek voltak és a kompressziós zoknitól is vártam hogy egy kicsit jobban összefogja szétzilált izmaim. Végülis jó kis kör lett ez is ha nem lett volna még egy hat kilis befejező rész. De volt és Attila meg is kérdezte a kör végén hogy kimegyek-e. Persze mondtam neki de tudtam hogy a pálya legutálatossabb három kilije vár rám  tiszta latyak, pocsolya és sár a cipőm minden egyes lépésnél megcsúszik és hát vissza meg még emelkedik is. Na nem baj ez is meglett de itt már voltak sétálós részek is. Így is egy kibaszott jó kis edzés volt ez !! Kellenek ezek !!Toncsonak köszönöm az utolsó kilit Attilának meg a törödést !!Remélem a többiek -Dóri,Mjoci,Ilus-is jól érezték magukat !!  Én nagyon :-)))     

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 70 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

Kicsi képe

Kicsi 4126 napja

Itt mindenki ilyen durván beszél? :)

Persze ilyen edzést látva, nem is csoda! :)

Gratulálok!

toncso képe

toncso 4127 napja

 

  Az  előttem  "  szólók  "  minden  lényegest  elmondtak,  talán  csak  annyit: ....EZ  MA  Q...VÁRA  ODA  LETT  B.......VA  !!!

illus képe

illus 4127 napja

nagyon fasza csávó vagy, hogy ebben az időben ennyit lenyomtál. kalap megemel...

dilisuni képe

dilisuni 4127 napja

Főhajtás a tegnapi teljesítményed előtt. Kurvaerős voltál, végig nagyon jól toltad. És köszi a segítséget!

DoraZs képe

DoraZs 4127 napja

Még most is azon nevetek, amikor Attilával diskuráltatok: "Fussál már Zsolti, baszd meg! -Attila, baszd meg, öltözöm, nem látod?" :-D És a többi. Elől szakadtunk Toncsival: "Meg akarsz ölni?" :-D

VéZsé képe

VéZsé 4127 napja

Jajj Anita, pedig elakartalak kápráztatni :-)))Balu köszönjük,Joci aki ma ott volt annak odakellett magát tennie :-))Zoli ez a helyes kifejezés !!! :-)))

posztizoli képe

posztizoli 4128 napja

Ez derék...:)))))

mjoci képe

mjoci 4128 napja

Brutál kemény vagy.

csetbalu képe

csetbalu 4128 napja

félelmetesen kemények vagytok!!!!! grat, egs!

napsugárraforgó képe

napsugárraforgó 4128 napja

Hát erre nem nagyon tudok mit "mondani".Talán csak annyit:GRATULÁLOK!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!