dilisuni futás

2013.01.24 Csütörtök, 17:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:35:29

Távolság

19.1 km

Tempó

05:00 p/km (12.00 km/h)

Edzésleírás

A szerdai edzés kicsit (csütörtökre) eltolva.
Bemelegítés egyedül, utána kis bandázás a MAC-ban, mert egy Belgiumban dolgozó futókollega kilátogatott a szigetre és dumáltunk egy kicsit (no meg persze Imóval, Májkival is).
Utána vissza a belső útra, Timi még mindig tolja rendületlenül, Ricsi is gyün, Ancsúr is mosolygósan gyűri a kiliket, csak nekem nem esik túl jól,  de szerencsére különsebb baj sincs. Tóth Attilához csapódom, beszélünk a Sparthatlonról (amiről este kiderül, hogy lemaradtam, mert betelt, de nem is baj, jövőre remélem tényleg igazán felkészült leszek rá és akkor időben nevezek), beszélgetünk más versenyekről is, a terveiről, ad néhány prkatikus tanácsot, jó fej, nagyon kedvelem (hihetetlen, hogy miket ért már el és végtelenül szerény, kedves, segítőkész, de ez annyira jellemző a törzsMAC-osokra).
Aztán jönnek szembe Lindusék (Marcsival), kicsit dumálunk, de érzem, hogy Marcsi valamiért még mindig neheztel rám, így gyorsan lekopok, majd jönnek Bodnár Zsuzsiék, velük is visszafordulok kicsit, jót dumálok velük is... na, így könnyebben mennek a kilik. Aztán irány haza, mert kikapok, hogy kicsit túlteljesítettem a távot. Még jönnek szembe Bagóék, hajrázunk egymásnak, aztán Margithíd, hollán Ernő és már otthon is vagyok... végére kikerekedett ez az edzés is.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:35:29 19.1 05:00 12.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

caribe képe

caribe 4129 napja

De jó komment Palánta! :) Kár, hogy "lekoptál" olyan hamar, Marcsi nem neheztel rád sztem... én azért örültem neked, ügyes vagy, jól futottál megint :) Grat! :)

DoraZs képe

DoraZs 4130 napja

Gratu! :-) Örülök, hogy kimentél és, h fontosabb volt a közeg/közösség, mint a tempó...nem kell mindig 120%-on tejesíteni, még neked se! :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!