Fari bringázás

2012.12.08 Szombat, 14:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:36:00

Távolság

13 km

Tempó

02:46 p/km (21.67 km/h)

Edzésleírás

hagyományteremtő MIKULÁS kupa(erdei tornapálya mögött:szóval Tesó kitalálta hogy kéne terhelni így télvíz idején,kijelöltünk egy jó kis pályát,és meghívtuk a nyíregyi bringásokat.ami döbbenetes volt,hogy 25!!!en álltunk a rajtnál!!-4fokba!!ez szerintem qrva jó..Na szóval mentünk 2kört bemelegítésnek,és pályaismertetőnek,aztán a rajttal se sokat tököltünk:Rajt:előre álltam,nem túl erősen vittem a tempót,mondom a héten beteg is voltam,másnapos is vagyok,megnézem hogy érzem magam.A kanyarokra nagyon kellett figyelni,mert havas-jeges levelek próbáltak ránk hatni a gravitációerejével.Mentem 2kört elől,aztán átadtam a vezetést Ádám ciklokrossz szakember barátomnak.Ment is elől,de azt vettem észre ,hogy a monti most jó választás volt,mert a kanyarokba a vaskosabb gumival,sokkal gyorsabb vagyok,Így a 3.kör kicsit lazább lett,amit a végén Ádám bukása tört meg,az egyik kanyarban simán letanyált,és a kormánya is elfordult.Tesóval visszább vettünk,és vártuk egy darabig,de nem nagyon akrt felérni,ezért erősebb fokozatba kapcsoltunk. Az 5körbe Tesó néha berántotta,a takony is megdermedt bennem,de tudtam rakni a kereket,kb egy erőbe voltunk(ő is beteg volt a héten)Aztán a 6ik körbe megint előreálltam,kínoztuk egymást egy kicsit,és már be is futottunk..Nagyon jól sikerült verseny volt,szinte döbbenetes számú indulóval,nem is basztunk el egy 40perces versenyre egy teljes napot,(nem kell utazgatni 2-300kiliket)pénzbe se került,a terhelés is megvolt,mindenki jól érezte magát,kell ennél több???aligha

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:36:00 13 02:46 21.67 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

kola képe

kola 4164 napja

Másnaposan minden jól megy:))) Gratula !!!!

Taki képe

Taki 4164 napja

Gratulálok agyőzelemhez is, és a szervezéshez is!!! Tényleg kellenek ilyenek, bízok benne, hogy legközelebb én is indulni tudok. Ádám bukásához annyit, hogy egy bringás társunk sznobságból hozta a kutyáját, egy óriássnautzert, és b...szott megkötni, így a kutya egyszerűen nekiment Ádinak, és felborította!!! Azt hittem felrugom kutyástól, de nem akartam a cirkuszt csinálni. Ami bosszantó, hogy oda se ment megkérdezni hogy segíthet-e, és utána sem kötötte meg a f...sz kutyáját!!! Felháborító, nagyon sajnáltam Ádit!Ezt leszámítva szuper volt!! :-)

Sipi képe

Sipi 4165 napja

Így kell ezt csinálni, minek annyit utazni, teljesen igazatok van! Másnaposan is győztél, terhelés is megvolt..., gratulálok! 

Mike01 képe

Mike01 4165 napja

Grat nektek.

atis.hu képe

atis.hu 4165 napja

Gratula ezt tényleg jól csináltátok.

Ma a 4 óra alatt az erdőben senkivel nem találkoztam ,csak egy vadásszal ! nem bántam volna ,ha 30-40 bringás teker el mellettem.

Egészségetekre !

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4165 napja

Gratulálok Atti a szuper kis házi versenyhez,tényleg egész szép kis mezőny gyúlt össze,gondolom lesz még pár forduló:-)

Egs!

zsolaaa képe

zsolaaa 4165 napja

Gratulálok ilyen lelkes emberből kéne minél több 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!