thedina futás

2012.11.19 Hétfő, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

1 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Az 1 km futás erős túlzás, azt a távot jelöli, amit a mai kötözésre sántikálva, sínnel a lábamon tettem meg a sebészetre. Csak már hiányzik az edzés feltöltés :) Ha minden jól megy, szerdán varratszedés. Az orvos szerint utána még idő kell, - egy hét - hogy biztosan ne szakadjon szét a seb. De persze az orvosok végletekben beszélnek. Így aztán a szerdai varratszedést követően a saját felülvizsgálatom során fogok dönteni az első futás időpontjáról... Miért van az, hogy a lakásban, kifeszített lábbal, semmittevéssel töltött idő ilyen rohadt lassan telik? :(

 

5 nappal az 'off' után

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4217 napja

Nekem is volt varratom hasonló helyen műtét után,hétvégén biztosan futhatsz nem lesz gond,de nehogy véletlenül újra elessél...

pleko képe

pleko 4223 napja

Mielőbbi gyógyulást!!!

 

thedina képe

thedina 4223 napja

A szerdai varratszedésből máris péntek lett :((( De pénteken aztán futááááááás. Peti, Attival tényleg sok jó dolgot lehet csinálni - persze a futás erősen dobogós helyen - csak, hogy az izomláz azért most se legyen ismeretlen fogalom :) Csak azt sajnálom, hogy nem áll 24 órában rendelkezésemre :))) Ja, és rossz az, aki rosszra gondol!!!

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4223 napja

Hmmm, jó szarul néz ki  :).Türelmet kívánok Neked!
Szerda délután már futhatsz :), addig csak kibírod valahogy.Annyi minden jó dolog van még a futáson kívül is, főleg Attival :):):).

thedina képe

thedina 4223 napja

:))) Köszi Edit! Végérvényesen notorius heg-gyűjtögetővé váltam. A 9 pontos gyakorlatot pedig lassított felvételen azért szívesen végignézném. Remélhetőleg két hét múlva ilyenkor már szakadnék rajta a röhögéstől. Persze ma még a falat kaparom, elsősorban dühömben.

mateve képe

mateve 4223 napja

úúúú...elég csajos :)))

most olvastam, hogy mi történt veled...ez legalább 9 pontos gyakorlat lehetett...GYORS GYÓGYULÁST!!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!