galagyuri futás

2012.10.13 Szombat, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:17:49

Távolság

20.58 km

Tempó

03:47 p/km (15.87 km/h)

Edzésleírás

Varpalota (majdnem)felmaraton edzoverseny. A maraton elott ugy ereztem kell meg egy hosszu tempofutas a maratoni tempo kornyeken minimum 10 km optimalisan 10 merfold max 21 km hosszan.
Az elso km a szokasos vagta lett, de ezt mar egyre jobban birom, meg az elmezony is alig tavolodott pedig meg az olimpikon Kovacs Tamas is benne volt. Az elboly mogott 3 olasz majd nemsokra en. Szepen felfutottam az olaszokra. Gondoltam erosen kezdenek de nemsoka lassulunk az en 3:50 koruli tervem fele. Ehhez kepest 3:35-3:38 korul jottek a kmek. Jol ereztem magam, bar feltem elfutom es kuzdos lesz pedig arra ma nem voltam kepes. 4km kornyeken szakadt az egyik srac, de a tobbiek toltak kemenyen. Itt meg 3:32-es kili is volt. A masik ket srac nem faradt csak nem faradt...8 korul dontottem ugy h ez sok lenne ma es leszakadtam roluk, hatha meg idoben veszek vissza. 10nel mar ez sem esett olyan jol igaz meg mindig gyorsabb volt a maratoni temponal. Ereztem h kicsit elfutottam plane 1 hettel a Bp maraton utan nem voltam talán meg eleg eros. 14 korul volt a legrosszabb, plane jo eros szembeszel is volt. Kb innen vettem visszabb meg egy kicsit, minnel kevesbe legyen szenvedos. Itt utolert a 3.olasz srac is. Masok nem voltak a nyomomban. Hagytam menjen, igaz nem sokkal ment elottem, de nem foglalkoztam vele, raadasul folyton hatratekintgetett. 17 korul kezdtem ismet helyrejonni, de nem nagyon gyorsitottam nem volt ertelme, örültem, hogy kezdem élvezni is. A vegen arra jatszottam, h bar sztem itt nincs meg a 21,1km de 1:17-el kezdodjon az eredmeny. Az utolso 2 kilin elegem volt mar, de az már mindegy ilyenkor..
Osszessegeben jo volt, 8-ig izgalmas is, ami nagyon tetszett, de a tempobeosztasomra 1-est adok magamnak. Itt ez most nem baj, ezek a pofonok kellenek. Most jokor jott. Az olaszoknak meg egyszer visszavagok!! Nem hiaba , jo futók! :o)
Jo volt h magyarok kozul nagy nevek vegeztek elottem. Kulon gratula Lacanak az osszetett 3. helyhez. Jó volt látni milyen vidám és feldobott volt! Korcsoportban en is elol vegeztem de nem vartam meg... Majd este megnezem.

Gratula a kedves szervezokndk kulon!! Nagyon nagyon kedvesek voltak!

Jo volt, bár nem pont igy terveztem, szuper edzés. Az eleje túl gyors 10km még 3:39-es átlag, aztán meg lassú ill. nem jóleső futás.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:17:49 20.58 03:47 15.87 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

16 hozzászólás

Macula képe

Macula 4220 napja

GARTULÁLOK! :))))    ki mert lepontozni? ^.^

szuszu képe

szuszu 4224 napja

Gratulálok az eredményhez! Kicsit hasonló volt a "hibád", mint nekem Bagodon, de azzal a különbséggel, hogy te ha érzed, hogy elfutod, akkor vissza tudsz venni. Nekem még ez sem megy. Köszönöm a gratulációt, nagyon vártam a bíztatásodat.

takipaolo képe

takipaolo 4224 napja

Gratulálok Gyuri ... két hét múlva pedig nagy hajrá!!! A biztató szavakat pedig köszönöm!!!

áki képe

áki 4225 napja

Gratulálok! Ezzel a versenytapasztalattal is rutinosabb lettél.

Sebcoe képe

Sebcoe 4225 napja

Gyuri, el kell dönteni, mi a fontosabb. Aztán a szerint felépíteni a tempót/versenyt, és utána azt végig csinálni. Pláne, ha két maraton között vagy...

Ez olyan, mint amikor a könnyű futásba belerondít valaki, és elkezd versenyezni veled. Sokszor ilyenkor felvesszük a kesztyűt, de ezzel a saját edzésünket rontjuk el.

De ezt te is tudod, rájöttél.

Az eredmény nagyon jó, az osztályozásoddal meg egyetértek. ;-)

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4225 napja

Gratulálok Gyuri,jót mentél!

Ha nem csak teljesítesz egy távot,hanem versenyzel is,akkor nehéz eldönteni,hogy fusd a tempót az elejével,és ne szakadj le,vagy saját tempóban futva leszakadj,és tartalékolj a táv második felére.Néha az első jön be,néha a második...Nincs rá garancia,de minél több versenyen indulsz annál inkább érezni fogod,hogy versenykörülmények között mire vagy képes,és jó döntést fogsz hozni.

Legközelebb megeszed a spagettizabálókat...:-)

 

bejcsi képe

bejcsi 4225 napja

Gratulálok, nagyszerű futás, ismét újabb tapasztalatokkal gazdagodtál a jövőre nézve...! :)

csepke képe

csepke 4226 napja

Gratulálok Gyuri, nagyon szép idő és mentális harc!:)

 

toncso képe

toncso 4226 napja

 

  Maximálisan  egyetértek  az  előttem  "   szolóval  "

toncsofia képe

toncsofia 4226 napja

Gratulálok Gyuri!

Shrek képe

Shrek 4226 napja

Gratulálok Gyuri!

RemAti képe

RemAti 4226 napja

Szép volt! Gratulálok!

retisonic képe

retisonic 4226 napja

Szép volt ez, Gyuri! Gratula!

running Laca képe

running Laca 4226 napja

Gratulálok a korcsoport 2. helyezésedhez!!! Nagyon nagy csata lehetett!!! Megyünk tovább előre!

kiscsoki képe

kiscsoki 4226 napja

mindig ez a rohanás! :-) gratulálok! Kicsit gyorsíthattál volna, hogy izguljon egy kicsit az olasz kolléga! :-)

zozo.m képe

zozo.m 4226 napja

miből volt eleged? :) Remek tempó. 3:47. EGS!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!