galagyuri futás

2012.10.07 Vasárnap, 09:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:58:59

Távolság

42.74 km

Tempó

04:11 p/km (14.33 km/h)

Edzésleírás

 

Budapest maraton, 3 oras iramfutas. Tavaly a terdtoresem miatt nem tudtam megcsinalni, pedig nagy celom volt, hogy segithessek masoknak attorni ezt a hatart, mint ahogy segitettek egyszer nekem is... Iden minden klappolt, osszeallt a rendszer. Rajt, Krisz tarsammal. Komoly dolog ez, egy egesz komoly egymasra utaltsagot ereztem. 2-en figyelunk a feladatra, igazi tarsak vagyunk egy nagy expedicion... Jo hangulatban, sokan kisertek minket. A forditoknal mindig jott ismeros, gyorsan teltek a kmek. Konnyen ment, ahogy terveztem. Sajnos a gps-es oram es a km tablak mindig mast mutattak igy nehez volt az eloirt iramot futni, ezert az elso fele mar gyorsabb volt (1:28:44). Kozben 17-nel kint allt a kis csaladom is, nagyon vartam! 13-nal a nagy tumultusban leszakitottak a lufimat...ennek nem orultem. Tartottuk a tempot. Sajnos 24 korul Krisznek beszurt vmi hatul. En eros voltam, mondtam tuti beerek, ne seruljon ra, igy egyedul maradtam. Ez nagyon rossz erzes volt!! Bar igy lett egy lufim, amit a kezembe fogva cipelhettem...:)) utanna is komoly csoport maradt velem. 30tol egyre inkabb elovettem a hangom, biztatva mindenkit a palyan, palya mellett. 35 utan elorekuldtem aki birja ill lassitottam mert komoly elony volt a 3 orahoz, innentol kiabaltam, senki nem eshet ki.... Aki kiakart, amelle lelassitottam, osszekapta magat... 41km-nel mindenkit magam ele engedtem, itt alig kocogtam 4:30-ba. A befuto szuper volt. Sose gondoltam ilyen jol eshet egy maratoni befutas... 2:58:59 lett a vege. 15mp-el a bsi terve elott ertunk be. A tempodiktalasra nem vagy annyira buszke, azon lehet javitani, de nagyreszt a tablakra is fogom. Eronletileg kb egyenletesre nyomtuk kiveve az utolso 3kmt. Zsoltiek kijottek szurkolni aminek nagyon orulok, es tudom Valaki vigyazott meg ram!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:58:59 42.74 04:11 14.33 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

37 hozzászólás

bibe2 képe

bibe2 4222 napja

Tátott szájjal néztem az iramfutókat a versenyen. Első maratonom volt és én is iramfutóval terveztem lefutni, csak úgy kb. 2 órával később mint a Te tempód. De aztán Tesóm jött velem és ő lett az én iramfutóm. De végig csodálattal, ámulattal, néztem a fordítóknál az iramfutókat. Annyira szerettem volna beléjük látni. Köszönöm, hogy egy kis belátást adtál a dologba a leírásoddal. Hihetelen amit művelsz és csodállak érte!

Sebcoe képe

Sebcoe 4225 napja

Nagy vagy Gyuri! :-)

Macula képe

Macula 4228 napja

Gyuri, szuper vagy! :-) A fényképeken is látszik, hogy örömmel futottál. Jó lehetett a csapatodnak. :)

 

makaiviki képe

makaiviki 4229 napja

"Ama nemes harczot megharczoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam..." -írja Pál apolstol a Timótheusnak. Megelégedett érzés lehet! :) Gratulálok a szépen beteljesített szolgálathoz!

DReni képe

DReni 4231 napja

Igazi jó vezető/ vezetőnk vagy! :) :) Minden elismerésem a Tiéd!  Gratulálok! :) 

takipaolo képe

takipaolo 4231 napja

2009-ben a 10. Maratonodon futottál először 3 órán belül ... most meg már iramfutó vagy. Nagyon kemény vagy Gyuri! Ha van energiád nov. 4-én, Tatán egy örült megpróbál 6 tókörön 3 óra alá menni:-) Egs. és hajrá Ljubljanára!

bucc képe

bucc 4231 napja

Nagyon köszönöm és gratulálok!
Remélem jövőre a 2:50-es iramfutó leszel :)

NoHa képe

NoHa 4231 napja

Gyuri, hihetetlen ember vagy, mindenkinek (ismerős vagy ismeretlen) hatalmas energiát és életet tudsz adni! Azt kevesen gondolják közben, hogy neked sem egyszerű mondjuk az a teher, hogy egyedül maradtál és neked már ha törik ha szakad is be kell futnod. Tudom , hogy lelkiismeretes vagy és nem hagytad volna a csapatot (3 órásokat) magukra fájdalmak közt sem! Mindenki nevében köszönöm, hogy vagy nekünk!
(nem vetted el a kedvem, csak visszaraktál a valóságba!)
(a végén boldog voltam, csak rosszul :) )

 

Pierre képe

Pierre 4231 napja

Gratulálok, szépen megoldottad a (nem könnyű) feladatot, és ahogy a kommenteket olvasom ennél sokkal többet is tettél!

csétomi képe

csétomi 4231 napja

Itt is szeretném megköszönni a tegnapi segítséget, nagyon hálás vagyok érte!! Tényleg példa értékű, ahogy ezt a feladatot végigcsináltad. Azt hiszem, az a lelkesítő beszéd amit 30-nál mondtál a csapatnak örök emlék marad, minden maratonomon eszembe fog jutni! Esküszöm most is megkönnyezem, ha rá gondolok. És ha nem szedsz össze ott a rakparton és viszel végig szinte a hátadon, nekem sem sikerült volna. Köszönöm szépen, tényleg nagyon jó ember és sportember vagy!!

pátyalso képe

pátyalso 4231 napja

Gratulálok ! Jó lehetett azoknak akik mögötted tudtak maradni az első 4 kilin.

running Laca képe

running Laca 4231 napja

Most már Ljubjanára koncentrálj! Annyitt edzettél már az idén, hogy kell egy nagy maratoni PB!!!

kiscsoki képe

kiscsoki 4231 napja

Szépen mentetek! Náha láttalak benneteket!

borlali képe

borlali 4231 napja

Ez egy nagyon komoly és felelősségteljes feladat volt, és Te Gyuri gyakorlatilag tökéletesen végre is hajtottad. Nagyon kevesen képesek erre! Minden tiszteletem a Tiéd! Gratulálok!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4231 napja

Gratulálok, klassz lehetett a Téged követőknek (jó sokan voltak).

ezell képe

ezell 4231 napja

Gratulálok Gyuri! Ma sokat adtál mindenkinek!

rodriguez képe

rodriguez 4231 napja

Gratulálok Gyuri! Jó nagy csapat volt körülötted :-) Szép feladat lehetett ilyen tempó mellett még bíztatni is őket a végén....

csetbalu képe

csetbalu 4231 napja

Gratulálok Gyuri, 1 óra 20 percnél ( ti 19-nél, mi 14 nél :) ) úgy jöttetek szembe, mint a gyorsvonat:) már későn vettelek észre, mire a lufiról Rádnéztem, már ott sem voltatok. szuper csapat voltatok:)

zozo.m képe

zozo.m 4231 napja

Gratulálok! Megcsináltad, amit kellett! EGS!

áki képe

áki 4231 napja

Köszönöm a többiek nevében is! 30-ig engem is húztatok, utána meg ismeretlen területre tévedtem :-)

Shrek képe

Shrek 4231 napja

No majd jövőre! Gratulálok!

chrisz képe

chrisz 4231 napja

Kár, hogy nem futottam még maratont; szívesen tettem volna ezt a Te csoportodban! De így sem rossz, hogy az Élményfutár-csapatban benne vagyok!  Gratulálok és egs!

mjoci képe

mjoci 4231 napja

Gratulálok.

krisz28 képe

krisz28 4231 napja

Én pedig szívből köszönöm.. hihetetlen sportember vagy, bár ezt eddig is tudtam...

toncso képe

toncso 4232 napja

 

  Csak  így   egyszerűen:     SZÍVBŐL    GRATULÁLOK  !!!!!

bintamas képe

bintamas 4232 napja

Minden elismerésem!

szuszu képe

szuszu 4232 napja

Most mások is belekóstolhattak abba, hogy milyen az a futás, amikor te bíztatod az embert! Gratulálok, hogy egyedül is végigvitted a távot. Minden fronton remekül teljesítettél ma! Odafent is biztos nagyon büszkék rád!

martski képe

martski 4232 napja

Gratulálok!

pleko képe

pleko 4232 napja

Gratulálok! Mondjuk azért az tényleg vicc, hogy nem képesek normálisan kimérni az ezreket!!!

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4232 napja

Gratulálok Gyuri,és tényleg igazi vezír vagy:-)

bejcsi képe

bejcsi 4232 napja

Kemény feladat volt, egy nagyon kemény versenyen. Te ezt is fantasztikusan jól oldottad meg, pedig lelkileg is nagyon nehéz lehetett végigcsinálni a fent leírtak után.. Nagyon szép volt! Gratulálok! :)

laci1234 képe

laci1234 4232 napja

szép volt Gyuri!!!!

minden elismerésem!!!!!

RemAti képe

RemAti 4232 napja

Félelmetesek voltatok egy csoportban! Úgy mentetek csak úgy dübörgöt minden. Majd nem betapostatok az aszfaltba! Alig bírtam félre húzodni. -:) Igen a táblák egy katasztrófa volt! Nekem volt 1 km-m amit 2:50 alatt tettem meg! -:) Egészségedre!

Amatőr képe

Amatőr 4232 napja

Szuper vagy, elismerésem!

retisonic képe

retisonic 4232 napja

Király lehetett a csoportodban futni, szerencsések, akiknek ez megadatott. Gratulálok, Gyuri!

Mike255 képe

Mike255 4232 napja

Mindig is azt gondoltam, hogy ilyen egy idealis iramfuto, hogy a vege fele biztatja a "csapatat", nem csak egy robot aki futja a tervezett iramot! Orom lehetett veled futni! Sajnos a 3 ora meg nekem tavoli, de talan majd egyszer. Gratulalok szep munka volt! Hajra

toncsofia képe

toncsofia 4232 napja

SPORTEMBER! - Testben és lélekben...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!