dilisuni futás

2012.09.23 Vasárnap, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:17:03

Távolság

28.17 km

Tempó

04:52 p/km (12.33 km/h)

Edzésleírás

Rég szenvedtem ennyire. Még a pénteki végigmulatott éjszakát se sikerült kiheverni. Ráadásul szombaton valahogy elmaradt a kajálás a nagy másnaposságban... verseny előtt ettem egy virslis szenyót és kicsit jobb lett a helyzet.
Agyban végig máshol jártam, semmi kedvem nem volt az egészhez annak ellenére, hogy imádom minden verseny hangulatát, imádom a barátokat, a futóközösséget... de most valahogy messze jártak a gondolataim... most nagyon sokadlagosnak éreztem a futást, most valahogy csak egy pofátlanul ifjú és eszméletlenül csinos hölgy körül jártak a gondolataim... beszélgettem a barátokkal, ismerősökkel, de valahogy mindig és mindig visszatértem ahhoz a gondolathoz, hogy nekem most nem itt kéne lennem. Több barátom szólt, hogy érdekes volt látni, hogy verseny előtt 30 perccel a barátoktól távol a mezőn sétálva telefonáltam jó hosszan... nem jellemző rám... és tényleg nem...

A versenyen a jó szokásomhoz hívem elkezdtem tolni (SNA-val Szaszát üldözve) 4.20-4.40 között ezreket mentem 10 kiliig, de egyértelmű volt, hogy ilyen folytatáshoz most nagyon kevés vagyok. 45.00 lett a 10 kili, azzal teljesen elégedett voltam, de tudtam, hogy nem fogom bírni. Kicsivel 1.40 alatti félmarcsi, majd a leállás, a túlélés. Kétlem, hogy a maratonon menne a 3.30-on belüli idő, de majd kiderül...

Nagyon sz.rul voltam hazafele, de reméltem, hogy egy kis alvás helyretesz...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:17:03 28.17 04:52 12.33 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

cseha képe

cseha 4257 napja

Nem baj, ettől szép az élet!:) 

Tamás55 képe

Tamás55 4258 napja

Pihenni, fejet rendbe tenni, ez a legfontosabb. Másnapos, fáradt, szétszórt 10km idejében benne van az a maraton! Jó lesz az! Aztán jöhet az az eszméletlenül csinos hölgy is!!!!!

toncso képe

toncso 4258 napja

 

  Ne a mezőn  sétálva telefonálj,  ülj le  egy  padra, példáúl.......  Az  kényelmesebb.

  A  tegnapi problémádra a frissítő asztalokon nem  találhattál  megoldást...... mivel  annak  a kajához  semmi de  semmi   köze  nem volt. Pont.

   A  futfást,  persze,hogy  egészségedre !!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!