Sneci-ke futás

2012.08.22 Szerda, 19:05:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:34

Távolság

10 km

Tempó

06:03 p/km (9.91 km/h)

Pulzus

Átlag
153
Minimum
0
Maximum
160

Edzésleírás

Két napja korán kelek, plusz a melóhelyen is bolondokháza van - kicsit éreztem is a fáradtságot, de az agyamnak kifejezetten jólesett a futás.

A nyújtás közben egy szomszéd kislány megkérdezte. "Te mindennap futsz? És miért nem mész az olimpiára?" Nagyon édes volt .-)))

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:34 10 06:03 9.91 0 0 160 153
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

15 hozzászólás

kenderike képe

kenderike 4283 napja

ezaz! Irány Rio! :)

Tündüs képe

Tündüs 4285 napja

Tünemény!

csabipontkom képe

csabipontkom 4285 napja

:-) Egs a kikapcsolódós futit!

Bobe képe

Bobe 4285 napja

Aranyos kislány. :) Egs. :-))

zenoka képe

zenoka 4286 napja

:D egeszegedre!:D 

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4286 napja

persze, nagyrészt egyetértünk, irreálisan magas összegekről van szó

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4286 napja

Era,az a gond,hogy aki meg akar élni a sportból az vagy focistának megy,vagy kajakosnak,vagy úszónak,vizilabdásnak,a többi le van xrva...

Talán meg kellene kérdezni az embereket,hogy ugyammá miért kell 35 milliót fizetni+életjáradékot még az edzőnek is,hiszen a mi pénzünkből megy az is.Egy esztergályos szakmunkás sosem fog kapni extra prémiumokat százezreket sem,nemhogy komoly 10 milliókat hiába van benne akár a világ legjobb 100 esztergályosa között a több millióból,ami azért nagyobb szó,mint egy kajakos a párezerből.Evezéssel ne keverjük,abban nagyobb a konkurencia,nem is tudunk labdába rúgni....

Most néztem az Ábrahámhegyi triatlon nevezési díját,10000ft/fő....Na ez a baj,a támogatás ide kellene,nem pár embernek,akik vállalkozásként ingyen állami pénzből/mi pénzünk/felkészülve ha szerencsésen egy döglött sportágban versenyeznek egyetlen eredménnyel gyakorlatilag egy átlagos ember szinte egész élete alatt megkeresett jövedelmét kapják azért,ami gyakorlatilag a dolguk,ezért fizetjük őket....

És most jön a paraolimpia....Ott is nagyon jól fizetnek,bár sportáganként akár 28 kategória is lehet mindösszesen pár indulóval...Szép,szép,de ez aztán már teljesen amatőr sportnak kellene lennie...Ha az amatőr sportot nem támogatják,akkor ezt miért?

Megkérdeztek bárkit is,aki rendes adófizető,hogy szerinte megérdemel mondjuk egy hallássérült úszó 20-30Mft-ot?Szerintem nem sok igenlő válasz lenne,főleg nem az átlagemberektől,akik életükben nem sportoltak,és nem is fognak.

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4286 napja

Köszi.

Tibor: én a kajakosoktól és az úszóktól egyáltalán nem sajnálom a pénzt, nálam a foci a mumus pénznyelő (persze tudom, nagy üzlet egyeseknek)

RunKa képe

RunKa 4286 napja

Sőt, nem csak fenéz rád, hanem példát is vesz rólad ::))

Egs, bátor vagy, ma is nagy a meleg. Egs is :)

 

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4286 napja

Hát igen,sokak helyett elmehettél volna,akik kizuhogtak az első selejtező fordulóban....Ha kivesszük a kajakosokat,amit már szinte alig pár országban úznek,és remélhetőleg hamarosan leveszik az olimpiai programból akkor igencsak gyenge a mutató....Úszásban vagy 25 olimpikonból  pár lett helyezett...Hát,erre van pénz sajnos,meg 35 millió+életjáradék+edző is megkapja....Ebből a pénzből rengeteg embert lehetne egészséges életmődra nevelni,rendszeres sportolásra bírni,ami sokkal fontosabb lenne.

Briel képe

Briel 4286 napja

Sőt nem csak kérdez, felnéz Rád! :) Egészségedre!

kiscsoki képe

kiscsoki 4286 napja

látod, van aki nemcsak köszön, hanem még kérdez is! :-)

 

RemAti képe

RemAti 4286 napja

-:) Nekem szóvá tették, hogy nem láttak az olimpián. -:)  Bár már azt is szóvá tették, hogy mindenfelé látnak futni. -:) Egs.

Huszárlány képe

Huszárlány 4286 napja

:-))) Egs!!!

faxau képe

faxau 4286 napja

Aranyos!:) Egs!

Felszerelések

Asics Virage 5