A verseny Vozár Attila és Zahorán Ádám között szoros volt, kevesebb, mint fél óra hátránya volt Ádámnak a baleset bekövetkeztéig. Ádám Aradon, a cél előtt három kilométerrel szenvedett fáradásos combnyak csonttörést.

A Békés Megyei Önkormányzat sport referense, Szabóné Csendes Ildikó a Réthy Pál Kórház baleseti sebészeti osztályán látogatta meg a Jókai Színház színeiben is induló sportolót. A látogatás alkalmával Ádám kesernyésen jegyezte meg, hogy ez volt az első olyan versenye, ahol nem érzett holtpontot, mind fizikailag, mind mentálisan teljesen rendben érezte magát. Most rengeteg kérdés motoszkál a fejében a további sport pályafutását illetően, de bízik a gyógyulásában és abban, hogy nem kell végleg le kell mondani szenvedélyéről a futásról.

Szabóné Csendes Ildikó sportreferens, aki maga is atléta, és lefutotta a Békés Megyei Önkormányzat női csapatában a távot,- sőt első helyen értek célba! -, a csapata nevében Ádámnak ajánlotta az általuk nyert serleget, egy plüss tigris kíséretében, hogy ne adja fel a további küzdelmet.

Ádámnak gyors felépülést kívánunk!

Forrás és kép: http://bekesmegye.com