"VÁLSÁG és a BSI
Elmarad a Hegyvidék Félmaraton és a Női Futónap és Fitnesz Fesztivál

A BSI sem kerülte el az elkerülhetetlent. Az elmúlt években társszponzorként hozzánk csatlakozó partnereink 3/4-e nem folytatja - legalábbis idáig - az együttműködést, de néhány névadó partnerünk is visszalépett. Elégtétel lehet számunkra, hogy senki sem a mi rossz munkánk vagy a futóesemények rossz hangulata miatt távozott.

Mi egyébként még szerencsésnek is érezzük magunkat, hiszen a legnagyobb névadó partnereink - Spar, K&H Bank, T-Home, Nike, Coca-Cola, Generali, E.ON továbbra is jelen lesznek a futásban. Most ezt külön is köszönjük!

Idén azonban biztosan elmarad az áprilisi Hegyvidék Félmaraton és a tavaly 20. jubileumát ünneplő tavaszi Női Futónap és Fitnesz Fesztivál. A hosszú évek után újraindított Deseda Triatlont sem tudjuk megrendezni. Kétséges, hogy lesz-e FutoCross és szeptemberben Business Run.

A nagysikerű Félmaraton Mánia megmentésére egy ötletes megoldásunk van, részleteket a T-Home Vivicittá kiírásánál találtok.

Eddig minden évben újdonságokkal bővítettük a futónaptárat, most erre nincs lehetőségünk. Varázsgömb kellene a válság végének a megbecsüléséhez, de muszáj még idén véget érnie, mert jövőre a 3 legnagyobb futóversenyünk is a 25. jubileumához érkezik. Már pedig mi - veletek együtt- ünnepelni szeretnénk!

Kocsis Árpád"

Forrás: BSI