rambó112 bringázás

2012.07.21 Szombat, 10:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:30:00

Távolság

90 km Szint: 1200 m

Tempó

02:20 p/km (25.71 km/h)

Edzésleírás

Kiruccantunk Miskolcra a Centrál Europen Tour befutóját megnézni,és ha már ott voltunk,előtte gurultunk egyet.Nyolcan mentünk,háromszor másztunk hegyet,az első még jó volt,a többi már annyira nem tetszett,de hiáynzott már a hegy.A lefelék is izgalmasak voltak,csak az út volt 1-2 helyen vizes,fel is csapott,szóval lehet majd bringát mosni,ha lesz hozzá erőm.A lábaimat fáradtnak érzem,de engem annyira nem viselt meg a táv,nem is éreztem 90 km-nek.
A befutó is jó volt,Karcsi szerzett nekünk kulacsot,sapkát,így nem is jöttünk haza üres kézzel.Jó lenne ha többet járhatnánk a hegyre,a tokajival ellentétben itt nem kell felfelé a szar kátyúkat kerülgetni,1000-szer jobb ilyen helyen menni felfelé,és persze lefelé is lehet engedni.
Nagyon jó nap volt,a dinnye is finom volt amit szintén Karcsi hozott (tudomásom szerint).
A hegy az nem esett jól,de a mai tekerés alatt éreztem,hogy visszajönnék még párszor ide szenvedni,mert ugyan nem ment könnyen,de mégis élveztem,és jobban is szeretnék hegyen menni,de ehhez muszáj ott tekerni.
Élménynek ez a nap is szuper volt,régen láttam ezt a környéket,meg ezeket a hegyeket,így jó volt viszonylag hosszú idő után visszajönni ide,és ide én mindíg is szívesen jövök,mert jó élményeim vannak már Lilafüred és környékével.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:30:00 90 02:20 25.71 1200 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Fari képe

Fari 4361 napja

a hegyet gyakorolni kell,az hozza a nagy wattokat

Fari képe

Fari 4361 napja

multkor voltam tokayi hegyen Baglyos Danival,én cx el,a 35ös gumikkal,ő uti 23-al,hát nem mondom hogy nem kellett kapaszkodni mögötte a lefelében,ugy küldte lefelé,mintha autópályán engedné lefelé..defektet nem kapott,a nagyobb gödröket egyszerüen átugorja

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!