szuszu futás

2012.07.01 Vasárnap, 11:47:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:22:33

Távolság

12.76 km Szint: 105 m

Tempó

06:28 p/km (9.27 km/h)

Edzésleírás

Ultrabalaton Csopak - Tihany szakasz - Befutás

Kissél eklektikus futás. Tudtam, hogy lesz benne egy emelkedő és attól nagyon féltem. De azt is tudtam, hogy Balázs lesz a biciklis kísérőm, ami erőt adott. Rettenetesen izgultam Csopakon, amikor Balázst vártuk. Fáradt is voltam és a meleg is elviselhetetlen volt. Aztán Bali olyan hirtelen érkezett a váltáshoz, hogy nem volt időm semmire, menni kellett. Az eleje egész jól ment, de amikor 7 km-nél sem ért még utol Balázs, akkor kicsit behisztiztem. Iszonyatosan szomjas voltam és kezdtem bebeszélni magamnak, hogy Balázs végül mégsem jön. De aztán megérkezett és hozta a hideg vizet is magával. Aztán eljött a rettegett emelkedő is, ami tényleg elég szenya volt, mert sunyi volt és hosszú. Párszor bele is sétáltam, de szerencsére az utolsó 8-900 méter végig lejtett, lehetett a célba berobogni. Az egész csapatunk nagyon ügyes volt és én tényleg Ladynek érezhettem magam az Úriemberek között. Szép volt fiúk!

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:22:33 12.76 06:28 9.27 105 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

NoHa képe

NoHa 4338 napja

Fitti Élmény Lady! :) A befutóképen téyleg semmi nyoma a fáradságodnak! Igazi vaslady vagy! Büszkék vagyunk Rád! Gratula mindkét naphoz!

kiscsoki képe

kiscsoki 4339 napja

Ezek szerint mosolyogva és vidáman értél célba! :-)   Gratulálok!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4340 napja

Gratulálok mindhárom futásodhoz.

Macula képe

Macula 4340 napja

Gratula a Ladynek és az egész csapatnak, ebben a hőségben lenyomtátok, nem is akárhogy! :-)

bejcsi képe

bejcsi 4340 napja

Durva, ez a hőség, forróság, ami várt a futókra tegnap és ma. Pont ez jutott Neked, de megkűzdöttél az elemekkel, keményen elszántan végigcsináltad. Gratulálok, szép volt! :)

galagyuri képe

galagyuri 4340 napja

Azta, epp Te futottal ma is a legmelegebben! Nagyon szepen futottal mindket nap, buszke vagyok a legegeszsegesebb Elmenyfutarunkra, nagyon szepen helytalltal!!

Felszerelések

Adidas Response W4
Garmin Forerunner 410