yoyo futás

2012.06.30 Szombat, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

07:48:00

Távolság

54 km Szint: 2200 m

Tempó

08:40 p/km (6.92 km/h)

Edzésleírás

pénteken  18 ó után indultunk Veitschbe ,glockner,boszika,ganki,és pepe társaságában..sötét volt mire kiértünk,éppen egy jó kiadós zuhi után értünk a rajközpontba. A fűbe a barna meztelen csigák szinte  vetve voltak,így undorodva kénytelenek voltunk rájuk állítani a sátrat.  .párás meleg reggelre ébredtünk , felvettük a rajtcsomagot,,idén sárga pólót kaptunk ,, ami mindenkinek tetszett . eldugtam a fűbe egy citromos gössert,hogy majd a célba jó lesz meginni,,de glockner mondta,hogy leviszi nekem a hideg patakba. eleinte nem találtunk megfelelő helyet,mert erős volt a sodrás a nagy eső miat. Aztán addig addig,pakolgatta a kövekhez,,én dirigáltam a hídról ,míg egy kő kiszúrta oldalt,,így kénytelenek voltunk meginni :) ááde jól esett még a  rajt előtt is .A szokásos ágyuszóra rajtoltunk ,és megkezdtük az emelkedést a szerpentinen, amit végig megkocogtam,,nem gyorsan ,,talán egy jó gyalogos le is előzött ,,de jól esett így menni 5,2km volt .Az első frissitőnél ganki utól ért ,

majd előre ment,,később még párszor taliztunk ,,és végül együtt maradtunk végig.  Jó volt így nekem is,meg szerintem neki is mert ősszel úgyis egymásra leszünk utalva a Dupla élménnyel :) egyre feljebb emelkedtünk, lent tehenek legeltek kolompoltak,egy idős kiránduló bácsi kifejezetten letette a botját,hogy tapsolni tudjon nekünk. bravo bravo mondta. sokáig széles dózeron mentünk ,árnyék semmi,,de legalább volt kilátás ugye ,,főleg a hegygerincre ahová megyünk fel .

eddig mindíg hüvös volt ott  fent ,, kellett a széldzseki,,most bőven melegünk volt ,a nap pedig perzselt  a nyílt gerincen.     én nagyon kitikkadtam mire felértem a Hohe Veitschre ,mert nem töltöttem vizet az előző ponton  ,és totál elfogyott kb az első pár száz méteren az a 2 deci . így ganki kisegített vízzel úgy féltávnál felfele. mindenhol szurkolók voltak tapsoltak kolompoltak,,most kivételesen nem tehenek voltak a kolompolók -  Bár azok is oda jöttek az egyik pontra.egy  ari kis fiatal boci volt,egészen az asztalig jött :)   Sokan kikészültek a melegtől,egy lányt hányni láttam,később egy fiút aki próbált felállni,de nem bírt,mert a görcs hanyat rántotta,,volt vele valaki így nem álltam meg..egy másik helyen szintén egy fiú feküdt,de jól volt csak pihent. Mi minden ponton vizeztük magunkat,és  a  forrásoknál is megálltunk ,ganki hógolyót tett a sapkája alá,és jól  bedörzsöltük a lábunkat kezünket is.vagyis igazán feltaláltuk magunkat  :)

A fenyőerdők sem adtak igazán hüvöset,csak max nem égetett a nap,de a nyílt dózerokon párás fullasztó meleg volt,,én már tocsogtam a vízbe,,annyit locsoltam magam,,de megérte,mert semmi holtpontom nem volt,és igen sokszor tudtam technikai szünetet tartani .   Helyenként hatalmas fenyőerdők  közt,és üdezöld páfrányosban kanyargot utunk sikerült 2x elesnem,de annyira puha a füld,hogy nem ütöttem meg magam,pedig még a telefon is kirepült a kezemből, amivel a képeket csináltam .

 

 

 

.késődélután értünk célba a többiek már vártak ,elég jól megtippelték mikorra érünk  :) utána eredmény hírdetés még lefürödni sem volt időnk ,úgy ültünk a padon  mint a kopott verebek . Egy fél óra elteltével kicsit  rosszul is lettem, szédültem,mert nem volt levegő a sátorban voltunk vagy 200an bent  .így  ki mentem befeküdni egy kocsi árnyékába ,hozott nekem egy fél liter vizet egy rendező,,aztán arra ugrottam fel,hogy Andreaaa    Fülkoooorn ,,érdekes... hírtelen egész jól lettem :))  ,így feláltam gyorsan ,és  behúztam a testemet a sátorba , a dobogó 2.fokára,persze korosztályos .  gazdag ajándék kosarat kaptam , tudom ne legyek telhetetlen,de nagyon sajnálom,hogy idén nem volt  az üveg  disztárgy,,így a kosárból megeszek mindent ,de semmi emlék nem marad . A Magyarok megint elhozták a giant kerékpárt a fődíjat,,pepe 1 lett ,boszika majdnem 1 perc híjján első  ,végül  2.lett ,ganki 4 .ők csapatban mentek Emesével,de ganki letolta az egészet váltás után..jó kis nap volt éjjel fél 1re haza is értem ,és nagggggyon jó volt a Veitsch Ultra Alpin .

 

https://picasaweb.google.com/116835905311387432539/2012Veitsch#

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
07:48:00 54 08:40 6.92 2200 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

15 hozzászólás

ganki képe

ganki 4339 napja

Gratulálok Yoyo! Egy élmény veled futni. Azt elmesélted már Pepének, hogy hátra fogod kötni a sarkát?? :-D

Gyerekek, ezt nem hiszem el. Én egyéniben indultam! És hogy Emese is megcsodálhassa az alpesi tájat váltóban is beneveztünk. Mindenhol azt olvasom, hogy 4. lettem...pedig nem is. :)

Pepe_ képe

Pepe_ 4344 napja

Ügyi voltál Yoyo, de nem Ganki, hanem Emese jött velünk közösen!

Bozót képe

Bozót 4345 napja

Gratulálok, tudsz élni Cillagom! 

Levicopter képe

Levicopter 4346 napja

Szép helyen futottál, és szuper a beszámoló! Gratulálok !!

Elek képe

Elek 4346 napja

Cillagom, hatalmas gratula szuper nap volt. A sört ne bánd, jó volt az úgy és akkor:)

-Mariann- képe

-Mariann- 4346 napja

Gratulálok Yoyóka! A hóban fetrengős kép mindent visz! A leírásod is, totál odaképzeltem magam. Ügyesek voltatok mind! :)

pátyalso képe

pátyalso 4346 napja

Gratulálok,és még szerencséd is volt ,hogy nem volt meleg:-)))

cica66 képe

cica66 4346 napja

Naaaagyon nagy gratula!!!

 

mjoci képe

mjoci 4347 napja

Mázlista vagy Cillagom, hogy a hóban feküdtél.:)))

Gratulálok.

nyaff képe

nyaff 4347 napja

Szívből gratulálok drága Pelyhikém, nagy vagy, mint mindig!

kkoos képe

kkoos 4347 napja

Cillagom, de befeküdnék most abba a hóba. Gratulálok ehhez a kemény menethez!

Sipi képe

Sipi 4347 napja

Áááá, most volt Veitsch...! Irigykedem, de jó is volt pár éve....Ott a Hohe Veitsch csúcs körül, mindig van hó még júliusban is, itt meg 40 fok basszus.....

Nagy gratula, látom taroltatok ismét!

yoyo képe

yoyo 4347 napja

 ja ja kicsit rosszul lettem a levegőtlenségtől :/ boszika mostmár nyilvánosak a képek,,le volt zárva kulcsal :)

köszi ,és gratula neked is !

 

Wojtek63 képe

Wojtek63 4347 napja

Nagyon cép helyen jártál Andikám! ;-) Gratulálok az ügyeskedésedhez!!!!!

Azt a "hómezőt" eltudtam volna képzelni Keszthely és Mária között, ......... folyamatosan!! :-)

Boszi72 képe

Boszi72 4347 napja

Nagyon ügyes voltál Yoyoka, bár azt nem is tudtam, hogy rosszul lettél.:-( Jól mutattál a dobogón, mégha "csak" a 2. fok is volt az. Nagyon jó kis nap volt, gratulálok és pihenj egy nagyot! Sajnos a képeidet nem lehet megnézni, pedig szívesen örömködnék bennük egy jót.:-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!