Boszi72 futás

2012.06.17 Vasárnap, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:00:10

Távolság

31.8 km Szint: 1350 m

Tempó

07:33 p/km (7.94 km/h)

Pulzus

Átlag
156
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Börzsöny trail

Edzésként terveztem, úgy is haladtam. Királyházáig Kerekes Csabi, Vass Csabi és Pál társaságában többnyire. NHH-ra 1 óra alatt értünk fel, ott olivabogyó és 1 gerezd alma csúszott le, meg persze víz, Csóvi előtt ettem egy közepes minőségű gélt, mert kezdtem éhes lenni. A szekér be is indult, ott állt össze a szerkezet, végre elkezdtem futni. Jólesően, nem volt fogcsikorgatás. Kezdtem a kisebb emelkedőket is megkocogni, könnyen ment. Királyházára is nagyjából együtt érkeztünk, bár közben Ebola is leelőzött minket. Királyházán sok ismerős a ponton: Speró, Zserzseli többek között, ott is víz, oliva és 2 gerezd alma, majd mentem is. Itt hagytam magam mögött a 2 Csabit. Futottam, könnyedén ment, élveztem. A pontról még Krisztiánnal indultam, egy ideig együtt mentünk. Kérdeztem, jól van-e, mert a bejáráson megborult kicsit, de azt mondta, rendben van, frissített rendesen. Lassan kezdtem kocogni, s bár hívtam, Krisz szépen leszakadt rólam (azt hittem elfutotta az elejét, 5 perccel hamarabb ért fel NHH-ra, mint mi). A kulcsosházhos érkezve megint sok ismerős, Ganki megajándékozott egy nyakbaöntéssel, jól felfrissített. Alma, és usgyi el. Megmásztam az utolsó emelkedőt és becsorogtam a célba.

Könnyen ment, semmi behalás, ez a tempó esett jól. A meleg brutális volt, de jól bírtam. A pulzus kicsit fals, mert az első kb 37 percen nem mért az órám - nem jól indítottam a stoppert. :-( A pulzus 8-10 ütéssel magasabb volt a szokásosnál, az elején 168-as pulzussal kocogtam az aszfalton.

Jó rendezés újfent, kiváló jelölés, finom kaja - jó, hogy nem Csanya főzött - a társaság fenomenális. Tök jó futás és isteni nap volt, köszi mindenkinek!

(Szegény Krisz viszont keményen rosszul lett, sajnálattal hallottam a célban, hogy ugyanott mint a bejáráson teljesen megborult, remélem, ez nem szegi kedvét és tovább edz kitartóan).

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:00:10 31.8 07:33 7.94 1350 0 0 156
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

lapiszorny képe

lapiszorny 4390 napja

háááát, szóvaaaal .... hmmmm ..... megtiszteltetés volt számomra,hogy csak , kb. 6km környéke után láthattam  a hátadat :-)

nagyon klasszul, lazán toltad ..... jó volt újra találkozni .... :-) gratulaaaaaaaaaa és hatalmas kalaplengetés ..... :-)

pátyalso képe

pátyalso 4391 napja

Gratulálok,okos futás volt!!

-Mariann- képe

-Mariann- 4391 napja

Gratulálok! Mit neked Börzsöny lazán is! :)

kkoos képe

kkoos 4391 napja

" a szakvezetés elégedett " lol :)

gergő képe

gergő 4391 napja

heljj de okos futás, nahát igen, a rutin meg az évek! :) azt hiszem te választottál jól. ilyen melegben nem szabad a tűzzel játszani! és milyen kerek szám! a szakvezetés elégedett :))!

yoyo képe

yoyo 4391 napja

Boszika könnyedén is megy ez neked,,pedig egész héten mennyit edzettél :O

Gratika a  futásodhoz okosan szépen "bekocogtál"  :))

 

szasza képe

szasza 4391 napja

na ez klassz volt! én is 4 óra körüli időt terveztem...

nedus képe

nedus 4392 napja

Szép volt Boszi !!!  Nagyon jó vagy !!!

kkoos képe

kkoos 4392 napja

Dehogy ment el a kedvem az edzéstől, nem a sikerekért csinálom és a kemény megborulás után keményen befutottam :D . Te ellenben nagyon jól mentél, kár hogy lemaradtam, mert ki tudtál volna segíteni vízzel. Sebaj tanulok ebből is, mehettem volna kétkulacsos övvel vagy hátizsákkal. Egy kulacs ebben a melegben nekem nem volt elég. Brigi is nagyon jó időt ment, 4:19.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!