Gandi futás

2012.06.13 Szerda, 14:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:17

Távolság

9.9 km

Tempó

06:05 p/km (9.85 km/h)

Edzésleírás

Legyűrtem az émelygést, és végre elmentem futni. Néhány hétig majd úgysem tehetem. Jó ötlet volt, végre felvérteztem magam pozitív gondolatokkal, amik futás közben keletkeztek. Azt hiszem, most sikerült tényleg túltennem magam ezen az egészen. Eddig "csak" azt mondtam, hogy elfogadtam, de valójában gyötört a gondolat, hogy "miért". Most már nem. Holnap bevonulok a kórházba, péntekre vége....

És közben gondolatban már gyártom a stratégiát, futni akarok, és fogyni. Elhagytam magam, a szülés után rajtam maradt 6-7 kilóból csak 2-3 kilót adtam le, a többit mindmáig megtartottam. Miért? Lustaságból. Nem futok már heti 100 kilit, mint régen, értelemszerűen az étrendemen is változtatni kéne, hát ezt eddig nem voltam hajlandó elfogadni. Futni nem fogok sokat, amíg Ircsi kicsi, ehhez továbbra is tartom magam, viszont valami kis célszerűséget azért megpróbálok majd beleiktatni az edzéseimbe. Egy jó kis őszi félmaratonra, esetleg maratonra azért még jó lehetnék. Na persze PB döntögetésről szó sem lehet, arra több idő kellene. Jelen állóképességem, és gyorsaságom köszönőviszonyban sincs a 3 évvel ezelőttivel. De majd ahogy elindul a felkészülés, nagyjából látni fogom, mi az az elérhető cél, amiért érdemes kűzdeni... 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:17 9.9 06:05 9.85 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4342 napja

A legfontosabb a családi harmónia,mellette a sport addig,amíg örömöt ad,nem pedig energia elszívó tevékenység.

Csak lazán:-)

Wojtek63 képe

Wojtek63 4344 napja

A lelked találja meg a nyugalmát, a harmóniát. Mert utána bármilyen vágyad is lesz, örömmel fogsz tenni érte.

Van úgy, hogy 3 km-t nehezebb megtenni, mint 100-at. De azzal kell kezdeni. Jó, hogy lesznek céljaid! :-)

Kitartást kívánok mindenhez, Andi!

runing képe

runing 4344 napja

Andi!... erős vagy és mivel már ott a CÉL menni fog, és ezért -is- érdemes közdeni, lazán , örömel . Remélem néha társulhatok Hozzád!!!

Bocsi képe

Bocsi 4346 napja

Csak most olvastam.. Vigyázz magadra, így utólag is és fussál szépeket, jó kedvre derítőt. Ahogy mi mondjuk "Csak lazán!"

Haanchee képe

Haanchee 4347 napja

Kitartást és erőt kívánok, biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz, minden téren.

Iljusin képe

Iljusin 4348 napja

Ez a beszéd.....kívánom, hogy úgy alakuljon minden ahogy szeretnéd.....

mateve képe

mateve 4348 napja

Kívánom, hogy minden alakuljon úgy, ahogy igazán szeretnéd....azt hiszem ebben minden benne van. Remélem legkésőbb Baján találkozunk.

tvjudit képe

tvjudit 4355 napja

Sok sikert a tervekhez, remélem egytől egyig megvalósulnak úgy, ahogy azt megálmodtad. És örülök, hogy Ircsinek végül bejött az eper. (Olvastam egy jópofa gyümölcs vonzóvá tevő játékot. Gyümölcsnyárs, amelyre különböző színű gyümölcsdarabokat fűzünk, a falatok abban a sorrendben fogyaszhatók, amilyen sorrendben jönnek. Pl. eper, kivi, barack, alma, banán, ananász, de bármi más is jó, ezeket feldarabolva felfűzni egy hurkapálcára. A végeredmény jól is néz ki, mert szép színes, és aztán meg lehet eszegetni. Ja és Ircsivel pl. már közösen el is lehet kszíteni. Én asszem majd kipróbálom később....)

Leo képe

Leo 4356 napja

Hajra hajrá...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!