monique futás

2012.06.05 Kedd, 19:54:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:14:18

Távolság

12.67 km

Tempó

05:52 p/km (10.23 km/h)

Pulzus

Átlag
148
Minimum
0
Maximum
166

Edzésleírás

megint óbudán nézelődtem :) most nem volt hegyről lefutás, sík végig. először kicsit bénáztam, óbudai rakparton futottam volna, de árpád híd környékén átmenetileg a nagy semmiben tudtam csak futni :) a korláton kívül egy picike hely volt csak, mielőtt lejtett a folyó felé. lementem egy lépcsőn közvetlenül a folyó mellé, az kellemes volt, de hamar véget ért, vissza másik lépcsőn fel, de onnantól meg szerencsére volt egy keskeny járdaféle az úttest mellett, így ott már rendesen futás tovább. :) aztán következett egy kis kihalt táj, mintha nem is budapest lenne :), elfutottam óbudai buszgarázs mellett is!, aztán bécsi út mellett visszafelé.

 

végig sötét felhők az égen nyugat felé, de nem lett vihar :) no meg néha nagy széllökések, rakparton keled útig sztem végig szembeszél volt vmennyire alapból, no ott 6p-es tempó... utána ahol nem volt ez a szembeszél, 5:40, vissza hazafelé 5:30-on belül néha. igen fura volt ez az egész, mert a pulzus az most is sokáig 150 alatt maradt, és utána is maradt 150 körül, majdnem a legvégéig, úgyhogy van rakás részidőm 150 környéki átlagpulzussal meg 5:40 körüli tempóval... ez mi? :O az 5:30-on belülitől azért felment 155-ön túlra, bár akkor már több, mint 1 órája futottam, mindenesetre így is 160 alatt maradt. úristen, ez még kis feltételezett hátszéllel is fura. :) (valszeg nem ez a magyarázat, mert ugyanakkor szembe is fújt, összevissza.)

 

a végén az addigi 161-es maxpulzus 166-ra kúszott fel, amikor erős széllökésekkel szemben küzdöttem a vörösvári úton, mielőtt még odaértem volna a villamosvégállomáshoz ahol aztán felszálltam a villamosra hazafelé... futhattam volna még néhány km-t villamosozás helyett, de majd ezt inkább akkor, ha nem fúj így a szél, meg csak 12-t terveztem amúgy is. :)

 

amúgy jól voltak a combok alapjában véve, de annyira nem pörögtek az elején (a végére már egészen jól!), szóval nemhiszem h gyors futás jól esett volna. gondolom nem véletlenül volt olyan alacsony a pulzus is... nemtom. lehet csak az elem merül vagy mi? talán nemcsak elem, mert futás után tegnap is meg ma is rémhamar visszaállt futás előtti szintre a pulzus (amúgy reális értéket mutat nyugalmi pulzusnak).

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:14:18 12.67 05:52 10.23 0 0 166 148
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

monique képe

monique 4398 napja

igen, az részemről se volt komoly felvetés, csak nehezen hittem a dolgot... :)

empirke képe

empirke 4398 napja

Nem hiszem, hogy az elem merül, mert akkor ugrálna a pulzus a kijelzőn szerintem, itt viszont jól követte a tempónövelést, vagy a fáradságot a pulzusod, a végén pedig szépen visszaesett. 

Jól néz ki a 6 perc alatti tempó ilyen zónában.

monique képe

monique 4399 napja

akkor ne olvasd el a számos részt, vagy ha már elolvastad, ne panaszkodj :P

olyan közel azért nem mentem a garázshoz :P

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4400 napja

Mónika, én tudom, hogy szereted a számokat, de a 2. fejezett az nem semmi volt a sok számmal. Viszont szép táv, láttál valamilyen jó szuper buszt, vagy csak a szétesés határán álló BKV-s buszokat?

Felszerelések

Saucony phoenix progrid 5 w
Egyéb Garmin FR 305