Pepe88 egyéb

2012.06.03 Vasárnap, 16:10:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:01:34

Edzésleírás

Botrány! :) Szokás szerint!

A leggyengébb számom a triatlonon a depó! Szerencsére ez nem fog befolyásolni annyira a célversenyen, de az ilyen rövidebb távokon nem esik jól, hogy ennyit sz@rakodok!

 

Borzasztó izomlázom van/volt a tegnaptól, de a verseny kezdetére ez elmúlt! Előtte a lehajolás, leülés, guggolás minden fájt, de amint ellőtték a rajtot jól voltam. Az úszáson ezt még annyira nem éreztem, de a depóba futáskor jól éreztem már magam teljesen!

 

 

A medencéből kimászás tök jól ment és teljesen jól mozogtam, a depóba való futáskor is hagytam le embereket, semmi bajom nem volt. Viszont a szemüvegem kiesett a kezemből és ezzel is vesztettem 5-10mp-t, hogy visszamenjek érte és felvegyem. A depóban aztán nem tudom, hogy mit szerencsétlenkedtem ennyit. Úgy döntöttem, hogy zokni nélkül megyek, de azért így is beletellett egy kis időbe, míg felvettem a cipőmet. Legközelebb lehet rákéne tenni a pedálra és úgy felszállni majd, csak azt gyakorolni kéne. Illetve talán jobb lenne egy másik, klipszes pedál és akkor nem kellene cipőcserékkel vacakolni (amihez még hozzájön a futáson a futócipő kötése). Na mindegy, majd ha a következő szezonban is ilyen lelkes leszek és nem veszik el a motivációm akkor talán :)

 

Amúgy talán nem is voltam olyan vészesen lassú: 30-40mp mondjuk a kimászás-bringához futás. Ott mondjuk sokat vacakoltam a cipővel, az legyen megint 30mp, aztán kitolás a bringát és meg is van a 1,5perc...

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:01:34 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!