PecsiPeter bringázás

2012.05.14 Hétfő, 13:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:59:38

Távolság

72 km

Tempó

02:30 p/km (24.05 km/h)

Pulzus

Átlag
117
Minimum
0
Maximum
144

Edzésleírás

Ügyes-bajos dolgaimat intéztem délután,mindenhová bicajjal mentem kirándulós jelleggel így egy viszonylag majdnem hosszú túra jött össze.Nem izomkodtam,végig középtányéron gurítottam.Jól be volt borulva az ég így esőruha is került a hátizsákba.
Intermezzo: mikor hazaugrottam frissíteni az utcánkban egy 70 körüli sofőr az árokig szorított a kocsijával,csak így tudtam hárítani...
Nagyon kezd már elfogyni a türelmem,egyszer érzem kicsapom valamelyik fasszopó droidot(természetesen nem a 70 éves bácsit).Mutogatni meg dudálni meg hülyeségeket magyarázni azt tudnak de vezetni azt nem.Annyira utálom már az autósokat(tisztelet a kivételnek!),hogy egyre sűrűbben gondolkozom azon,hogy eladom a sajátomat is,oszt' járok tömegközlekedéssel,leszarom.Tényleg.Ahová meg majd nem tudok esetleg eljutni emiatt azt meg kihagyom.
Ráadásul ezek után indultam tovább Pestre,Ivan-hoz a kölcsön neo-ért de Dunakeszin már annyira kezdett esni,hogy inkább visszafordultam annak ellenére,hogy volt nálam esődzseki.Másfél héttel a célverseny előtt nem igényeltem a hideg esőt...
Maga a tekerés az jó volt egyébként,szép helyeken kavarogtam a Dunakanyarban Nagymarostól Dunakesziig.A malőrökön meg átlépek(nem megy könnyen :)),és inkább örülök annak,hogy 5000 felett már a bicajos számláló idén ;).

Múltkori Omszki-tavi pikcsörök:

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:59:38 72 02:30 24.05 0 0 0 144 117
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4371 napja

Köszönöm szépen Hölgyek,Urak! :)

pudingman képe

pudingman 4371 napja

Péter,

nekem itt Ausztriában szerencsém van: egyszer verekedtem, pont 10évvel ezelött, egyszer gázoltak el 5éve, de abból jól jöttem ki, mert kaptam 4ezer eurót.

Viszont, csak egyszer tekertem Esztergomig, de 4x csak azért nem verekedtem, mert meghátráltak a köcsögök. Magyarországon annyi állat van, mint a világon együttvéve. Ezeket tenyészti valaki...:-)

Tibi(ke) képe

Tibi(ke) 4371 napja

Jól áll a neo:) Az autósokba meg sajnos nem sok morál szorult. Személyszerint lovagi küldetésemnek érzem hogy verjek beléjük egy keveset, néha szó szerint...:)

laciii79 képe

laciii79 4372 napja

Fain a neo cucc! :-)

Ja, ja, diszkós, tényleg, nem is értem, hogy miért nincs itt egy jó kis CC Catch nóta a 80-as évekből... :-)))

 

Tepó képe

Tepó 4372 napja

Ezt a leszorítós témát nálam is előadják. Pedig én eléggé deffenzíven bringázom, de úgy gondolom, hogy kanyarodjon ki, ha csak akkor tud, de utána minek húz jobbra??? Rohadjanak meg. 

A pikcsör nem lett valami HD minőség :-), ezért kár volt feszítenem :-))) 

 

gafmon képe

gafmon 4372 napja

jaj, micsoda egy snájding legény :)

shepherd66 képe

shepherd66 4372 napja

nagyon csini vagy az új szerkóban, igazi kis diszkós cucc:)

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 4372 napja

Vigyáz nehogy úgy járj mint Tibi. Jól áll a neo. :) Hajrá!

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4372 napja

Az autós,balfasz sofőrős témához még annyit,hogy tisztában vagyok vele,hogy én sem vagyok tökéletes és én is szoktam hibázni vezetés közben.De akkor is felbaszom rajta magam ha elütnek mint tavaly 2szer is vagy ha csak majdnem mint oly sokszor...

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4372 napja

Balról jobbra a "tűéles" :) képen : ÖregBaka,Petyka,Mester.Háttérben a műveleti terület.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!