PecsiPeter Úszás

2012.05.11 Péntek, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:37:30

Távolság

1.5 km

Tempó

25:00 p/km (2.40 km/h)

Edzésleírás

Ma az Omszki-tóhoz mentünk nyílt vizi úszásgyakorlás céljából.ÖregBaka,Mester és én. Többiek neoprén,machine csak fecske:).Hát fáztam is... "Kicsit" más szinten úsznak Mesterék :) 5 méteren mindjárt kaptam 10et hátrányba:).Nem tudjuk pontosan mennyit lubickoltunk össze így csak saccra írtam be a távot de az biztos,hogy nem túloztuk el:).Tetszett ez a vizeskedés,nagyon jót bandáztunk és mellette technikai tanácsokat is kaptam mert a partról nézve láttak jó pár javítani valót a mozgásomon:). Mellettünk pont egy monokinis milf telepedett le,én ezt észre sem vettem(már nem vagyok a régi:)) csak a többiek szóltak olyan komolyan vettem a tréninget. Ezután nagyon nagy dolog történt...!!!Kipróbálhattam Baka neoprénjét.NAGYON KIRÁLY!!!Egész más gumiruhában a vízben...Besz@rtam rajta,hogy mennyit segít!Hihetetlen.Baka nagyon rendes volt és felajánlotta,hogy kölcsönadja Orfűre.Ivan is!Úúú,nagyon jól esett,el is fogadtam. Nem ez volt az egyetlen amin letettem az arcom...A barátaim,a Banda a háttérben, tudtom nélkül meg akartak lepni egy neoprénnel.Óóó,nem is tudtam mit mondjak hirtelen...Fantasztikus és nagyon jól eső már maga az is,hogy ilyesmi eszükbe jut egyáltalán!Ha nő lettem volna cidásnyúllá változtam volna!:):):)Bár egy menő bicajnak jobban örülnék:):):) mondtam is Nekik,hogy inkább arra dobjanak össze:).Ez persze hülyeség,marhulok csak!NAGYON jól esett,hogy ilyesmit leveleztek a hátam mögött(ezért még számolunk:)) a Banda és ezt ezúton is NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM! Edzésbeszámolóm végére értem máris:),Mindenkinek jó hétvégét kívánok!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:37:30 1.5 25:00 2.40 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

mata képe

mata 4373 napja

Évike, szerintem attól hatódott meg, hogy a gumicucc slankít:) Az ilyen dógok amúgy is csak fétispornóba valók, legalább is azt mesélik:)

Kicsi képe

Kicsi 4374 napja

Már megint a cidásnyúl. :))))

Ha igazi "machine" lennél, akkor fecskében nyomnád, és nem "buziskodnál" holmi gumicuccban :), meg még meg is hatódtál vmi "nyálas faszságon", mégiscsak emberből vagy, vagy mifene... :))))

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4374 napja

Ez nagyszerű csapat,számomra igen nagy megtiszteltetés ide tartozni.A víz 18 fokos volt talán.Neo-ban tényleg megszűnik a fázás,tök jó ez is.Képet majd este illesztek(talán).Melóhelyen kívül szinte semmire nincs idő sajnos.Itt meg csak telefonos pötyögős opció van csak.Mester készített video anyagot is de még én sem láttam:).
laciii79 képe

laciii79 4374 napja

Mekkora jó banda vagytok Ti!!! Óriási EMBERek! ;-)

mata képe

mata 4374 napja

Azt gondolom, hogy az igaz barát/m2 arány is igen jó volt. Töltsd fel a képed, de semmi fotosopp.)

shepherd66 képe

shepherd66 4374 napja

7,6 km-re kell a fókabőr, anélkül szétfagysz. Jó sokat fogyhattál, ha feltudtad venni Baka neoprénjét:)

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 4374 napja

qué calor? hány fokos volt az a víz?

gafmon képe

gafmon 4374 napja

Ebben az időben ott kerekeztem az Omszki tónál. :(((  Úgy sajnálom, hogy nem néztem az elvetemült úszókat:)

A Barátaid is megérdemlik az 5 *-ot!

 

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4374 napja

Készült fotó is de azt sajnos nem tudom telefonról berakni most meló közben majd csak otthonról.Sukárak voltunk:):):).Főleg amikor direkt beálltunk egy négyzetméterbe,hogy jó legyen a tóparton az ironman/nm arány :).Gyerekek vagyunk,na!:)Pedig egyikünk már nyugdíjas...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!