PecsiPeter futás

2012.05.09 Szerda, 16:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:01:40

Távolság

42.2 km

Tempó

05:44 p/km (10.48 km/h)

Pulzus

Átlag
140
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Ironman Göd 2012.Megnyertem :):):).
Igaz,könnyű dolgom volt egyedüli indulóként :) "csak" teljesítenem kellett de akkor is :).Nem akartam direkt rápihenni de végül így hozta az Élet az elmúlt napokban hát végül is jól jött :).
Meg tudnám magyarázni,hogy miért nem lett jobb az eredmény mert az 1-2 könnyítés mellett volt jó pár hátráltató tényező is de azt gondolom,hogy egy olyan felemelő és csodálatos napon amikor edzőtáv lett az Ironman táv viszonylag kevés magyarázkodás szükséges...
Futing jól ment,főleg félmaratonig :) ott aztán 20 és 30 közt kicsit benehezedett a játék de a vége megint belendült.Kis feszengéssel talán 4 óra alá is behozhattam volna de az uccsó kiliket már biztonsági levezetősben kiengedtem és élveztem a szitut :).Egy biciklis kísérőért viszont a fele királyságom is oda adtam volna :):):)
Fantasztikus volt mind a 226 megtett kilométer ma,bár való igaz,hogy bíztam magamban előre de azért csak megnyugtató volt a végén,hogy tényleg sikerült is...
Ezzel a dobással vége is a felkészülés melós szakaszának,innentől a Nagy Fitnesz napjáig már csak jóleső mozgások jönnek,jó lenne egy patent ráfordulás egy magamhoz mértem f@szántos taperingel ...:)

Köszönettel tartozom Mesteremnek aki utat mutatott a kezdetektől és az alapoktól,hogy mi és merre,valamint vele együtt azoknak a fantasztikus sportembereknek akikre nagyon felnézek fanatizmusuk és hihetetlen emberi tulajdonságaik és sporteredményeik miatt(ebben természetesen a volt strongman kollégák is benne vannak) és akiket példaképként figyelek,végül de cseppet sem utolsó sorban Mindenkinek akinek akár csak egy kedves szava is volt felém,el sem tudjátok képzelni mennyire nagyon sokat jelent és számít a biztatásotok,tanácsaitok és nagyon megtisztelő figyelmetek számomra!

Ja,igen!Azt még a korrektség szellemében hozzátenném,hogy az idők a nettó idők tehát csak a mozgásban eltöltött idők.A kényelmes depózásokat a kajaszüneteket,wc-ket,defektszerelést,egyebeket nem mértem bele.

Ez meg nem tudom miféle hülyeség :) a neten találtam :)   :

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:01:40 42.2 05:44 10.48 0 0 0 140
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

19 hozzászólás

Kicsi képe

Kicsi 4374 napja

A "szép volt Malac" gratulációt a nagy fitness utánra tartogatom, úgyhogy most nem kapod meg, de ettől függetlenül brutális vagy.

Felhívnám a figyelmed a következő kijelentésedre....: 'innentől a Nagy Fitnesz napjáig már csak jóleső mozgások jönnek". :)

Úgysem tudod tartani, de mindegy. :))

 

Armitage képe

Armitage 4375 napja

Egészségedre!!!! Hajrá Orfűn!!!

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4376 napja

Köszönöm szépen Mindenkinek!Nagyon megtisztelő dolgokat írtok!
Ettől ütősebb zárást szerettem volna egyébként a felkészülés végére.Egy 300as bike + 60 run vagy egy 2 nap 2 Ironman kombinációval nyugodtabb lennék(látom ahogy felszaladnak a szemöldökök :)) viszont az már lehet,hogy túl erős és sérülésveszélyes is lett volna edzésnek.Így is és ennyi is jó tudom én nem vagyok teljesen bolond :).A tőlem jóval okosabb és tapasztaltabb versenyzők szerint ennyi edzésmunkából amit végeztem bőven meg lehet csinálni egy dupla Ironman-t én azonban egyáltalán nem bízom el magam és egyáltalán nem gondolom,hogy "simán" meglesz,sőt...Tőlem jóval erősebb és komolyabb embereket is megállított már efféle challenge úgyhogy csak nagyon óvatosan gondolok a versenyre.Bő két hét múlva kiderül a hogyan lesz :) természetesen nagyon szeretném teljesíteni és hiszek is magamban de azt is tudom,hogy ez már akkora táv és terhelés,hogy bármi megtörténhet.
TÁMADÁS! ;)

kipage képe

kipage 4376 napja

Természetesen a hiba idézőjelben van

kipage képe

kipage 4376 napja

Hiba volt a mai edzés, ezek után minimum egy 11 órás IM-t kell futnod Nagyatádon, de inkább 10:59 et. :) Gratulálok emberfeletti teljesítmény, kiváncsi leszek Orfűre is. Szerintem kezdhetnek a többiek feszengeni ilyen edzésadatokat látva.

 

laciii79 képe

laciii79 4376 napja

De éreztem bakker, de éreztem!!! :-) Őrület! Milyen maratont rittyentettél a végére, Te jó Ééég! :-)

Most azért drukkolok legjobban, hogy bírjad fejben a taperinget! De ebben is sokat fejlődtél, úgyhogy most már szerintem ebben is profi leszel!!!

dizs007 képe

dizs007 4376 napja

Soha jobbkor nem edzhettél volna ilyet. Pont ez kellett nekem, hogy újra vigyorogva várjam, a kemény edzéseket hétfőtől, mert addig szigorúan pihenek, de elképesztő energiát ad amiket te véghez viszel. Büszke vagyok rá hogy edzettünk már együtt

tuskenrider képe

tuskenrider 4376 napja

Szerintem jól kitaláltad h ez legyen a főpróba. hétköznapi edzésnek egy IM tanítani való:)
grat és Orfűn majd figyellek:)

easter8 képe

easter8 4376 napja

Ironman Göd 2012?:))))

Jó lenne ha lenne egyszer, szívesen indulnék én is. Főleg mert ismerem a terepet, hisz ott nőttem fel, és most is majdnem minden 2. hétvégét ott töltök...Bár egyenlőre edzésnek én nem vállalnék be egy IM-t, még nem vagyok ezen a szinten...:)))

De Neked gratulálok, simán menni fog az a dupla IM is pár hét múlva...:))

Daniloo képe

Daniloo 4376 napja

Gratulálok az 'edzésIMhez'!
Jó pihenést! Egyébként tudsz olyat is??!
Találkozunk Orfűn!
(Én persze a gyerek távokon indulok)

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4376 napja

Peti te egy Á...de nagyon erős vagy!!!!:-))))

Gratulálok a főpróbához!

Egs,jó pihenést!

mata képe

mata 4376 napja

Egy 11:10-es edzés IM-et nem is kell megmagyarázni:) Brutális. Aki ezt megcsinálja, egyéb elvetemült dolgokra is képes:) Jó lesz élőben látni Orfűn. Csak ha nagyon igyekszel akkor nem látem majd a befutódat, mer' akkor indul a féltáv.

shepherd66 képe

shepherd66 4376 napja

Ezt szeretem, keménység, erről van szó, egészségedre!

dorik képe

dorik 4376 napja

Gratulálok, brutális!

B képe

B 4376 napja

vazz nagyon durva vagy, gratulallok a mai naphoz is!!

Tibi(ke) képe

Tibi(ke) 4376 napja

Gratulálok Petyka! Asszem készen állsz:)

gafmon képe

gafmon 4376 napja

OMG! Annyira tudtam, hogy szeretnél egy IM távú edzést, de azt hittem, már pihenni fogsz és, hogy elmarad.

Nagyon ODA vagyok és megkönnyeztem...

Bazz, ha tudtam volna, szívesen kísértelek volna futásnál, talán nem maradok le bringával :) Nagyon büszke lehetsz magadra és én köszönöm, hogy megismerhettelek!

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 4376 napja

Ez nagyon komoly, gratulálok! Mi lesz itt a következő hónaptól? :)

kkoos képe

kkoos 4377 napja

heh gratula :)  most kicsit edzél a rápihenésre is...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!