Rékucc futás

2012.05.01 Kedd, 18:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:06:00

Távolság

10.5 km

Tempó

06:17 p/km (9.55 km/h)

Edzésleírás

Lassú kocorászás, achillest kímélve. 

Fura volt ez az egész futás, a terv az volt h ilyen 7kili környékét megyek, szép nyugisan, könnyedén. A gyakorlatban ez úgy nézett ki, h 4kiliig nagyon szenvedtem, úgy mozogtam, mint egy robot, nehezen akart mozdulni minden, meleg volt, rossz kedvem volt, minden bajom volt. 

Kiscsávó kérdezte, h miért futok, mondom mert az jó, bár ez az elején beillett egy hatalmas önámításnak is. Ami végeredményeben egész sikeres lett. :)  Lefutottam Lupához a Duna-partra, ott annyira csábító volt az erdős rész, h nem bírtam megállni, el kellett futni a végéig, gondoltam h ennyi örömöm hadd legyen már, aztán max, ha vmi nagyon befájdul, hazafelé sétálok. A parton hűvösebb is volt, lelkileg is nagyjából helyrejöttem, és séta csak a visszaút legvégén volt, kb másfél-két utcányira otthonról. Jah, nem is séta, bocs, excentrikus kontrakció. ;) 

Achilles úgy néz ki bírta a gyűrődést, a balra annyira sikerült vigyázni, h helyette most a jobb vádlim fáj. Ilyenkor kezdem magam kicsit Taigetosz pozitívnak érezni... :/

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:06:00 10.5 06:17 9.55 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Rékucc képe

Rékucc 4445 napja

Haha :D 

Noncsa képe

Noncsa 4445 napja

Rendbe fog jönni!!

..a hegyről lelökéshez is fel kell futnod odáig..:))

Rékucc képe

Rékucc 4446 napja

Köszi! Remélem nálam is így lesz! :) Annyi rémtörténetet lehet olvasni... :/ Jössz úszni holnap? 

borlali képe

borlali 4446 napja

Rendbe fog az jönni! Amikor nekem volt kb. 3-4 napot pihentettem, majd óvatosan kezdtem felterhelni és azóta egyszer sem jött elő. A nyújtás és a vádlimasszázs szerintem jót tesz neki! Gratula! :)

Felszerelések

Puma Complete Ventis W