zozo.m bringázás

2012.05.01 Kedd, 07:25:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:03:58

Távolság

10.73 km

Tempó

05:58 p/km (10.06 km/h)

Edzésleírás

Végre újra bringán. Csak még azt nem tudom, hogy jó döntés volt vagy sem. Városi tekerés korán, amikor még a kocsisok alszanak. apuval mentem.

Eszméletlenül türelmetlen. Nagyon frusztrált voltam. "Hogy nem tud egy ember bringázni?" 2 percenként megkaptam ilyen olyan úton módon.

Először a járdán akart menni, de ott nem éreztem magamat biztonságban. Az úton sokkal jobban ment. Először ki a piacra, ahol megrendeltük a csokrot péntekre, utána a Hajógyárira ki. Itt is előbb járdán mentünk pipa is voltam. majd amikor tudtam egyből levonszoltam magamat az úttestre. Néha felpörgettem a tempót. Eljutottunk a K hídig.

És itt az edzés kulcspillanata. Sajnos a sok tapasztalat amit kaptam, sikeresen majdnem össze is törtem magam, amikor is a sín elkapta a bringót. Hála égnek megúsztam, csak a bal térdemnél nagyon meghúzódott. Félre is álltam egy picit. Azért folytattam - ekkor nem éreztem semmit - amíg volt aszfalt, aztán vissza. Visszafelé ahídon, nagyon odafigyelve mentem át. Irány haza. Közben megtanultam fölfelé is tekerni, mit kell ilyenkor tenni, mert először szívtam mint a torkos borz.

Jó volt tekerni. De még jobb lenne, ha 100%-s lenne mind a két lábam. Indulás előtt, még a futó cuccomat is előkészítettem, most rakhatom el, mert nem megy... :( "szóval megérte?"


:( irigykedve nézegetem mások futóedzéseit...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:03:58 10.73 05:58 10.06 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

12 hozzászólás

rodriguez képe

rodriguez 4436 napja

Sajnálom, remélem már javul a térded. Azért lehet itt edzeni, csak óvatosan, figyelve. Egyébként meg szerencsés vagy, Óbudáról nem tart sokáig kikavarni a városból....

dizs007 képe

dizs007 4437 napja

Fokozatosan kell ezt is csinálni. Pesten tényleg extra türelem kell ha bringás edzést akar az ember. Margitsziget belső úton azért jól lehet gyakorolni

Andikölök képe

Andikölök 4437 napja

Csak óvataosan, és fel a fejjel! Jobulást a térdednek, remélem, hamar elmúlik. Tegyél rá valamiféle kenceficét, hátha jót tenne neki :)) (mármint valami gyógykenőcsre gondoltam :)) )

kiscsoki képe

kiscsoki 4438 napja

omg! Amennyiben csak húzódásod van akkor olcsón megúsztad a sínes kalandot! Kevés pihenő és mellúszás mellőzésével hamar rendbe fogsz jönni! Jobbulást!

 

NoHa képe

NoHa 4438 napja

Festina lente... Csak óvatosan és menni fog! Tudod, hogy én Bp miatt adtam fel a bicajt. Itt nem lehet edzeni, de egy fél IM-re fel tudsz készülni. A kulcsszó: megszokás!  Hajrá!

Macula képe

Macula 4438 napja

Jujj! Gyógyulj gyorsan! ! !

bejcsi képe

bejcsi 4438 napja

Remélem hamar minden OK. lesz!

dilisuni képe

dilisuni 4439 napja

b.ssssszus... :(((( pedig már örülni akartam, hogy Zozó végre bringázik is és akkor már nincs akadálya, hogy ironman legyen.

zozo.m képe

zozo.m 4439 napja

igen :(

galagyuri képe

galagyuri 4439 napja

Balázsnak igaza van, itt én se...

galagyuri képe

galagyuri 4439 napja

Most akkor fáj?? Az nem jó! De azért érdemes gyakorolni a bringát, csak vmi bicikliuton. Ott hamar belejössz! A térded lehet sajnos fájni fog holnap! :o( Nekem 2 éve volt hasonló, szintén bringabalesetből....Jobbulást!!!!

retisonic képe

retisonic 4439 napja

Én Budapesten nem merek bicajra ülni. A térdednek remélem, nincsen komoly baja.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!