monique futás

2012.04.29 Vasárnap, 19:36:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:53:12

Távolság

8.22 km

Tempó

06:28 p/km (9.27 km/h)

Pulzus

Átlag
159
Minimum
0
Maximum
173

Edzésleírás

ma lazábban, most se néztem pulzust, de nem is esett volna jól gyorsabban a lábaknak. mondhatni az összes futás a héten érzésre ment. a pulzus ettől biztos nem alacsonyabb=)) amúgy jól esett.

 

az útvonal ma nagyjából sík volt, az első 5km pasaréttől le a margit hídig, aztán duna mellett tovább. a pulzus a végére 166. (173 felüljáróra felfutva volt.)

 

viszont nagyon idegesítő, hogy ilyen lassan megy csak. mikor lesz már végre igazi előrehaladás? persze örüljek, hogy egyáltalán futhatok :) de utálom akkor is hogy nem volt rendes előrehaladás már olyan régóta.. szeretnék jobb lenni a tavalyi csúcsnál.. grr

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:53:12 8.22 06:28 9.27 0 0 173 159
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

monique képe

monique 4437 napja

Anita, én nem szoktam figyelgetni az ilyen érzékleteket. ettől még élvezem a futást, azt élvezem, hogy kellemes magasan (de azért nem túl magasan) van az intenzitás és hogy megyek előre, valahová, valahova tartok, tehát a mozgás élménye.. :) nem nagyon figyelem az olyasmit, hogy süt a nap meg fúj a szellő. másrészt, élvezeti szempontból nagyjából egyformák a futásaim, ezt minek részletezni? be szoktam írni h "jól esett", ennél többre nincs szükség sztem, mert különben írhatnám ugyanazt mindennap..  (tehát h jó volt a mozgás élménye, az úton futni előre, meg ilyenek)

 

Feri, hát igen. amúgy nem vagyok lelombozódva. egy kis frusztráció néha, de általában nem koncentrálok erre se.

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4437 napja

Senki nem orül annak, ha a múlt évihez viszonyítva jelentős mértékben csokken a teljesítménye, Móninál sajna most ez kovetkezett be. Ha ilyen megkozelítésben nézzük nagyon is érthetődő, hogy le van lombozódva.

De kitartás, ennél mindig jobb lesz majd.

Hauanita képe

Hauanita 4437 napja

Abból, hogy a leírásaidban rendszeresen az van túlsúlyban, hogy mennyire el vagy keseredve a formaveszteség miatt. Ha magamból indulok ki, az ember arról ír, ami foglalkoztatja. Ha futás közben lesz*** azt, hogy milyen a formád, és élvezed, hogy süt rád a nap, vagy épp kellemes a hűs szellő, vagy átéled azt, mennyire jó, hogy futhatsz, akkor automatikusan azt írnád (ill. én azt írom, mert az járt a fejemben). 

monique képe

monique 4437 napja

köszi!

 

Briel, ö, hát, már rég nem az egészség miatt futok..=)

 

Anita, azt honnan a csudából veszed, hogy elnyomja a futás örömét?

Hauanita képe

Hauanita 4437 napja

Sajnálom, hogy a futás örömét ennyire elnyomja nálad a teljesítmény iránti vágy :-(

Azért hajrá persze...

lacika76 képe

lacika76 4437 napja

Mellesleg nagyon jó ez az új kép, csak nem látni a pofidat. :-)

lacika76 képe

lacika76 4437 napja

Én is azt mondom, mint Briel, türelem. A nagy tapasztalt futók is azt mondták, a fejlődéshez idő kell. Ha egy nehéz időszakban vagy, netán éppen túl vagy rajta, akkor az a legfontosabb, hogy tudjál regenerálódni. Ha ez sikerült, szépen fel lehet építeni az alapokat. Hidd el, a legfontosabb az egészség. A mozgás örömét már most megkapod. Én, amikor február végén valamivel kikészítettem a jobb lábszáramat, hasonló időszakon mentem át, mint te. El sem tudtam képzelni, hogy fogok-e tudni futni még, de acélosan kitartó voltam, hogy megcsinálom. Pihentettem néhány napig, majd teszteltem magam, mikor ok a terhelés. Lassú regenerálóval kezdtem. Először a lejtőzés nehezen ment, majd egyre jobban és jobban. Végeztem 1-2 jóga ászanát, ami a pihentetés, és regeneráló edzések mellett igen hatékonynak bizonyult. Tudd, hogy vagyunk itt jó páran, akiknek fontos vagy, bízz bennünk, és a legfontosabb, hogy bízz magadban. :-)

Briel képe

Briel 4437 napja

Nyugi Móni, a sérülés miatti kihagyáson túl kell lenni. Türelem, lesz ez jobb is. Egyébként most szerintem tök jó nyugis volt a pulzusod, tettél valamit az egészségedért, szóval jó az út! :) Jön majd a tempó is. Egészségedre!

Felszerelések

Asics gel 2150 w
Egyéb Garmin FR 305