gafmon futás

2012.04.23 Hétfő, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:47:29

Távolság

7 km Szint: 50 m

Tempó

06:47 p/km (8.85 km/h)

Pulzus

Átlag
161
Minimum
77
Maximum
174

Edzésleírás

Elmaradt a mai úszásom is. Sajnos  Kishapsim nagyon gyengének érezte magát, így nem vittem suliba. Elmolyoltuk a napot...Szupi volt:)

Végülis kora este el tudtam menni futni. Mivel most adott terv szerint kell fussak, eléggé frusztrál a teljesítés. Mert én ilyen hülye kényszeres vagyok...

Nem vittem zenét. No: tényleg nagyon kellemes hallgatni a madarak csiripelését, a falevelek zizegését, a patak csordogálását, a mellettem elfutók lábainak dobbanását...Mindezt decibellekkel hangosabban hallanám, ha nem zilálnék ennyire. :((

A futás maga diszkomfortos volt. Éreztem a hasamban lötyögő vizet és a szilárd étel( amit szigorúan két órával futás előtt ettem) folyamatosan liftezni akart. Folyamatosan az volt bennem, hogy hogyan fogom úgy teljesíteni a kiírt távot adott időben, hogy a frekim is jó legyen. Ezen agyalgatva többször néztem az órát, mint bármikor.

Azért annak örülök, hogy  az átlag nem lett magasabb.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
47:29:00 7 06:47:00 0.15 50 77 174 161
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

gafmon képe

gafmon 4539 napja

jaj, hát őket én is szeretem. Fiatalságom emlékei. Kivéve a Quimby. Kb fél éve, hogy megismertem :( Azóta ők is a kedvenceim.

mata képe

mata 4539 napja

Bringára sose, így is életveszélyes néha. Tina nagy kedvenc, van egy koncertalbuma, amit "rongyosra" hallgatunk. Futás közben általában koncertfelvételt hallgatok: Quimby, RHCP, Aerosmith, Metallica, The Corrs...

gafmon képe

gafmon 4540 napja

Köszönöm!  Tegnapom azért volt szupi, mert már délelőtt 10-kor öngyógyult a gyermek. Fárasztó ez a tanulás is...Picit legyengült az immunrendszere. Legalább egész napot együtt töltöttük.

Igen: hangulat-táv és terepfüggő a zene. A tempó pedig szintén zene függő. Lassú futásnál Crystal és Katie Melua, gyorsabbnál Billy Idol, Queen, Tina Turner...mennek.

Zenével jobban telik az idő. Bringához én nem merném bevállalni. Vajon miért is?:)))

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4540 napja

Gyerkőcnek jobbulást! Zenét 99%ban mindenhez viszek(bike+run)

mata képe

mata 4540 napja

Jobbulást a kicsinek, remélem semmi komoly baja nincs.

A futás közbeni zenehallgatáshoz: Hangulat-, és távfüggő a dolog nálam. Ha a megszokott úton futok, ahol a lábaim már maguktól tudják, hol hol a hupli, akkor van, hogy viszek zenét. Ha ugyanez a futás mondjuk tempófutás és nem alapozó pulzussal futok, akkor viszont sosem. Akkor a pulzusra figyelek, ilyenkor szeretem hallgatni a lihegésemet is:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!